ma gandesc sa folosesc phpld , insa tare mi-e sa nu cumva ca mailurile inregistrate sa fie cumva inregistrate intr-o baza de date iar astia sa o foloseasca pt spam ... am mai auzit de cazuri din-astea ...
ma gandesc sa folosesc phpld , insa tare mi-e sa nu cumva ca mailurile inregistrate sa fie cumva inregistrate intr-o baza de date iar astia sa o foloseasca pt spam ... am mai auzit de cazuri din-astea ...
eu folosesc phpld versiunea gratuita de aproape un an de acum si merge bine, am obtinut PR3 pe director... despre ce ziceai u mai devreme de spam, nu am auzit nimic... dar dak tot scriu acum, vroiam sa intreb si pe altii care au phpld dak primesc spam la greu, la inscrieri, eu si cu captcha si tot primesc 100 de inregistrari aiurea :unsure:
Cum reusesc? E simplu... Link
in momentul in care utilizatorii fac cerere de inregistrare in directorul meu sunt nevoitit sa introduca o adresa de mail. Mi-e teama ca phpld gratuit sa nu cumva sa aiba setari ca adresele astea de mail sa fie trimise in acelasi timp pe un server care sa inregistreze adresele si sa le foloseasca pt spam.
Care credeti ca ar fi sansele ca asa ceva sa se intample?
Nu cred, daca ar fi fost asa, mai mult ca sigur ai fi aflat.
Nu cred ca se poate intampla asa ceva. Cel putin eu n-am patit si cred ca nici altii.
Cat despre intrebarea lui @Savage, nici in cazul tau nu primesc spam la greu.
Nu numarul directoarelor ar trebui sa fie problema, ci lipsa calitatii in cadrul unora. Ultima fraza a lui butelie e aiurea spusa (no offence, butelie). Trebuie incurajata crearea directoarelor de calitate, mai ales daca ele sunt romanesti si au sanse ca in timp sa prinda autoritate.
Ultima modificare făcută de Aurel Dragut; 19th August 2008 la 13:35.
Eu cred ca vremea directoarelor a cam trecut , mai ales ca nu mai au importanta asa mare in fata motoarelor de cautare !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)