merci
intre timp directorul a crescut la PR2. Inscrie-ti si tu site-ul gratis, iar daca doresti poti pune un backlink pe site spre director.
merci
intre timp directorul a crescut la PR2. Inscrie-ti si tu site-ul gratis, iar daca doresti poti pune un backlink pe site spre director.
Ia stai ca am o intrebare .
Daca eu un pun pe siteul meu un link catre directorul tau , tu imi oferi ceva in plus decat o inscriere in director?
Am 2 siteuri in turism : Tomis Travel si Oferte Antalya
nu foarte multe fata de restul, de asta ziceam ca DACA doresti, deci nu e obligatoriu![]()
Stai omule ca mi-am prins urechile . Daca avem link reciproc , ma bagi mai fata ? Ma indexeaza mai bine google ? Sau care ar fi castigul meu ?
Am 2 siteuri in turism : Tomis Travel si Oferte Antalya
castigul tau e ca esti in director la fel ca toti ceilalti;
unii vin aici si spun "multumesc" pe forum pentru avantajul pe care il primesc, unii se inscriu si apoi uita complet de acel director, altii aleg sa spuna "multumesc" prin acel link reciproc;
actiunea pe care vrei sa o faci / nu vrei sa o faci e alegerea ta;
nu mi se pare chiar de neinteles;
dar asta e.. macar mai facem niste posturi pe seopedia, poate ne apare si semnatura cu link, nu?
ps. habar n-am care e stadiul directorului lamomentul asta si nici n-am vr'o legatura cu el
da, merci gabriel.stancu pentru postul anterior
100% de acord cu tine..
Mi-am inscris si eu 2 site-uri in director la categoria Sport.
Mersi
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)