Mie mi se par cam putine doar 5 link-uri pe o pagina, eu recomand sa pui 10.
Mie mi se par cam putine doar 5 link-uri pe o pagina, eu recomand sa pui 10.
Foarte fain design felicitari pentru el, insa nu stiu ce succes va avea daca tzii asa de mult la chestia cu link-ul reciproc. Nu stiu daca va fi exact ceea ce astepti tu!
Bafta cu el.
I don't know much...
Felicitari pentru director. Rar mai vezi un script facut de la 0 cu asa o atentie la detalii. Totusi, tinand cont de asta, cu ce se deosebeste fata de restul directoarelor? Care este motivul dezvoltarii unui nou script avand in vedere alternativele gratuite? Dupa o prima impresie este foarte similar cu freeglobes.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Salut, alecs, ideea simpla este ca nu are nimic deosebit..nu am ca scop sa fac bani cu el..dupa cum se poate observa nu are nici macar adsense.. Este pur si simplu o unealta SEO pe care o voi oferi ca bonus pe langa alte servicii de publicitate.. De asemenea cand va avea un PR mare va fi util si pentru siteurile mele![]()
Numai bine
nu arata rau...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)