Un director dragut, o idee originala. Imi place. Dar, totusi, rolul unui director nu e acela de a distra vizitatorii, ci altul. Asa ca nu stiu cat succes vei avea.
Bafta![]()
Un director dragut, o idee originala. Imi place. Dar, totusi, rolul unui director nu e acela de a distra vizitatorii, ci altul. Asa ca nu stiu cat succes vei avea.
Bafta![]()
Am inserat si eu un site in directorul tau(in principal sa vad doar cum arata pe" interior")...dar mi se pare "o gluma proasta" decat un "director web".Un director web NU este facut sa distreze vizitatorii...rolul sau este acela de a cuprinde cat mai organizat si mai productiv linkuri catre alte site-uri...
Pur si simplu nu poti sa iei la misto vizitatorii cu texte de mIRC-ist sau de pusti trepanat cu cont de hi5...pana si categoriile sunt scrise intr-ul limbaj de cartier(categoria "Magazine Onlain"...).
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Mie mi-a placut !
Am bagat deocamdata un link , restul de peste 80 de linkuri o sa le bag mai incolo !
Link submitted and awaiting approval. Submit another link.
Pune si aici ceva "gen"![]()
I don't know much...
O să pun, momentan nu prea am timp şi când voi avea o să vreau să mă asigur că sunt linkurile cu dofollow.
În rest, zicea cineva pe la începutul topicului că nu inspiră profesionalism şi safety. O să inspire probabil când o să crească PR.
Cu ce cms este facut ?
Mi-am facut si eu un alt director , ca vad ca este inflatie de directoare !
Cu cat sunt mai multe directoare , cu atat mai bine !
Fara numar, fara numar, fara numar...
Ajung?
O singura chestie: la magazine onlain
Nu e mai bine sa ramana pentru platforme de comert onlain si alta sectiune, cu mai multe categorii pt magazinele specifice?
Parerea mea
Tks pt corectii
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
este versiunea free de phplinkdirectory, regret puţin este very seo-unfriendly (cum am fost şi avertizată) numai bine însă, că m-am ambiţionez că îmbâlânzesc bestia![]()
Daca nu te zgarceai la 25 $ , puteai sa constati ca este un script foarte prietenos !
Multumesc pentru informatie !
Puteam.. problema se pune aşa însă:dau 25 de dolari acolo, mai dau 25 de dolari pt un banner că e super ofertă pe nuştiuce sait, mai dau 5 dolari să cumpăr link colea.. şi se adună. Şi cum am o vârstă relativ fragedă, abia am bani să mă întreţin în weekend şi să mai îmi fac câte un moft la şcoală.. dolăreii cheltuiţi se simt.
PS: Nofollow out! Linkuri dofollow from now on!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)