E catastrofic.. da' nu poate fi îmblânzit?
ba da...daca ai rabdare si cunostinte sa te uiti prin cod![]()
Hm, o eroare depistata :
Educatie si Invatamant (5) si cand colo am intrat si am vazut doar 2 siteuri in loc de 5?! Restul de 3 sunt pe wait, sau cum?
Ce ai vazut acolo , acel "5" arata cate subcategorii sunt in acea categorie , daca aveai curiozitatea sa te uiti mai atent vedeai ca in subcategoria "invataman online" este returnat numarul corect de site-uri inscrise.
Am făcut upgrade pe Phpld 3.3.
Absolut genial scriptul, merită cei 25 de dolari din plin. Nici nu se compară cu phpld 2.1.2.
Am însă una bucata eroarea, încercaţi să înscrieţi linkuri, nu merge. Are cineva idee din ce pricină ar face figura asta?
Mulţumesc anticipat,
Doro
Later edit: este din cauza template-ului, care e v. 3.2 iar eu rulez pe 3.3. Dacă ştie cineva cum se upgradează temele..
Ultima modificare făcută de doro; 30th June 2008 la 13:59.
Nu ai nicio sansa sa upgradezi tema. De-asta foloseste toata lumea porcariile de teme 3.3. Ori inlocuiesti tema ori optezi pentru versiunea 3.2 ca sa folosesti tema existenta
Update: S-a vrut pastrarea temei de la vechiul director si pentru asta Doro a platit 10$ ca sa aibe acces la forumul suporterilor phpLd. S-a downloadat o arhiva ce continea instructiuni pentru modificarile necesare trecerii unei teme de la v3.2 la 3.3, fisier care a avut si greseli.
Mai are mult phpLd pana sa fie in masura sa ceara bani pe script. E un script in care s-a investit multa munca dar lipseste calitatea...
at martynesku: cum a zis şi Dragoş, am reuşit să upgradăm tema, mai rămâne o singură chestiune de făcut: să băgăm şi funcţia de "Submit article".. cel mai greu lucru probabil.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)