corect ! asa e cel mai bine
corect ! asa e cel mai bine
Cine mai doreşte, cine mai pofteşte!
Plec în Turcia săptămâna viitoare şi vreau să am bani de kebap şi saorme![]()
De azi oferim şi factură!
O sa imi sara multi in cap (mmariusel sper ca nu te superi) dar...nu exista sansa ca folosind programe automate, sa ridici niste flag-uri de link spam?
Am folosit mai demult article submitter (care trimite un articol la article directories, nu la link directories dar pana la urma tot aceeasi mancare de peste) si mi-au venit din 2-3 articole o groaza de link-uri inapoi intr-o perioada foarte scurta si efectele n-au fost tocmai pozitive. Deci nu ca ii fac reclama la doro, dar parerea mea e ca se justifica submit-ul manual, treptat, pe o perioada de x zile la y link-uri (eu inscriu 10 link-uri pe zi, care link-uri nu sunt aprobate oricum de-odata).
P.S. Doro, incearca pe Digital Point daca ai cont. Sunt o gramada de oferte de content writing, submission, forum/blog posting, link selling. Chestii mici, dar care se pot aduna.
Ma bag si eu ca musca'n lapte...
Daca folosesti un program semi-automat de inscriere in directoare ai fix tot atatea sanse de a ridica flag-uri de link spam cate ai si atunci cand inscrii manual.
Why?
Pe scurt, pt. ca aceste programe fac exact acelasi lucru ca si la inscrierea manuala numai ca in loc sa dureze sa zicem 1 ora pt. inscrierea manuala in 60 de directoare aceasta dureaza numai 15 minute folosind un semenea program. Aceasta economie de timp vine din sistematizarea activitatii de inscriere si preincarcarea unor campuri din formele de inscriere (insa tot va trebui sa introduci macar CAPTCHA de cele mai mutle ori).
In plus, poti sa te opresti in fiecare zi dupa 5, 10, 20 de directoare sau cate vrei tu si sa reiei activitatea a doua zi de unde ai ramas cu inscrierea.
Da nu te bagi deloc ca musca in lapte, contribui la discutie.
Aia e altceva, daca folosesti programul sa trimiti la 10-20 de directoare pe etape. Eu vorbeam de programe care trimit in 5 minute la "xzy" directoare (si de userii care le folosesc la modul asta). Sigur, nu la toate xyz directoare link-urile vor fi aprobate simultan, dar tot va fi un numar mare de incoming links noi intr-o perioada foarte scurta. Si nici nu cred ca va conta foarte mult ora sau ziua in care sunt aprobate link-urile, conteaza sa nu fie crestere exagerat de mare intre doua crawl-uri.
Gandeste-te ca googlebot gaseste 100 de link-uri catre site-ul tau azi si revine peste 4 zile si gaseste 900. Nici cele mai destepte linkbait-uri nu aduc crestere de 900%. Nu pot garanta ca o crestere din asta exagerata o sa iti dea peste cap site-ul, dar nici nu pot garanta ca nu. Personal, mai better safe decat sorry.
Oricum, sa nu-i furam thread-ul lui Doro![]()
Nu mi-l furaţi, nu-i treadu' meu că nu scrie-n acte că-s proprietara lui.
@Tudi: de ce nu mă bag la DP? Pentru că pe DP totul e superieftin, pe DP mi-a înscris cineva site în 1000 de directare cu 10 dolari (străine), înscriere automată desigur.. dar.. 10 dolari. Şi sunt alţii care fac înscriere manuală la 20 de dolari. Foarte puţin if you ask me.
De ce nu mă fac content writer? Că nu am timp nici măcar să scriu pe corăbiile mele, am angajat pe cineva să-mi scrie cu 0,8 cenţi pe cuvânt (incredibil dar chiar scrie de calitate la preţul ăsta).. ori eu nu aş scrie 150 de cuvinte pentru 1 dolar.
Vânzare de linkuri.. ok, dar câte linkuri poţi să vinzi? am dat 3 linkuri a câte 5 dolari, mare brânzică 15 usd, nu vreau să dau mai multe linkuri că mi se aglomerează sidebarul (deocamdată pot să vând doar pe un singur site linkuri/bannere).
De ce nu fac forum/blog posting, commenting: pentru că e a naibii de plictisitor şi nu am chiar aşa nevoie de bani cât să fac asta.
Fac înscriere în directoare ca să mai ies la un film, să-mi mai cumpăr o carte, o intrare la un concert.. trăiesc şi cu şi fără înscriere în directoare, dar mă bucur când mai am câte una de făcut.
PS: cu privire la penalizarea dacă are loc o creştere masivă a nr. de linkuri într-un interval scurt: mi-am pus pielea la bătaie o dată (am mai povestit parcă) şi mi-a înscris cineva site-ul în 1000 de directoare în 2 zile. Nu am păţit nimic, nu tu scăderi SERP, Sandbox, penalizări sau orice altceva.. ba chiar m-a propulsat pe prima pagină la keywordul targetat. Tocmai de-asta nu-mi fac griji cu privire la 100 de directoare, dintre care cel puţin 70% nu-s făcute aşa încât să vină google să indexeze zilnic, cred că google va mirosi înscrierea ca pe o creştere de linkuri ce se întinde pe o perioadă de 2 săptămâni- o lună.
M-am bâlbâit sau am zis ceva nasol? Abia m-am sculat.. şi n-aş prea vrea să recitesc tot..
LE: apropo de înscriere automată, cineva înscrie la mine în director zilnic 3-4 siteuri de aici: http://www.directoare.american-classifieds.net/![]()
Ultima modificare făcută de doro; 9th July 2008 la 10:17.
Si esti sigura ca acelea erau directoare si nu motoare de cautare? Iar daca erau directoare si tu ai castigat 500 din 1000 de backlinkuri intr-un tp scurt poti primi si penalizare si-ti poti lua adio de la PR?
Eu zic sa te gandesti mai bine inainte sa cumperi astfel de servicii. Daca tot te ocupi de asa ceva mai bine pune-te in fiecare zi si inscrie singura in 20-30 directoare decat sa arunci banii.
Ai dreptate, majoritatea ofertelor is foarte mici, dar mai prinzi si cate unul care plateste decent. De exemplu am pus mai demult un anunt cum ca scriu articole si mi-au dat PM o gramada cu oferte de genul $0.005 pe cuvant, dar am prins si $25 pe articol de 400 de cuvinte, un pret destul de bun si pentru un content writer american.
Cat despre link-uri, incearca urmatoarea chestie:
Ofera pe langa link in sidebar si un mic review pe site, de 200 de cuvinte, la site-ul lor. Poti sa iei un pret mai bun asa. Am vandut zilele trecute 3 link-uri si 1 review cu 100 de dolari (site cu PR3 si 2k unici).
mi se pare o suma extrem de mare dar poate ai noroc sa gasesti un necunoscator care sa dea atat. Dupa aia te mai intrebi de ce vine si plange ca nu i-a urcat site-u' in rankings si nu a luat PR dupa ce a dat si bani pe inscriere manuala in directoare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)