Pagina 4 din 7 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 67

Subiect: Înscriere în directoare manual

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de martynesku Vezi Post
    Si esti sigura ca acelea erau directoare si nu motoare de cautare? Iar daca erau directoare si tu ai castigat 500 din 1000 de backlinkuri intr-un tp scurt poti primi si penalizare si-ti poti lua adio de la PR?

Eu zic sa te gandesti mai bine inainte sa cumperi astfel de servicii. Daca tot te ocupi de asa ceva mai bine pune-te in fiecare zi si inscrie singura in 20-30 directoare decat sa arunci banii.
    Am mers la risc, ştiind care-i riscul. Şi nu m-a afectat cu nimic. Din câte ştiu cam 200 din toate alea erau motoare de căutare, restul erau directoare. Siteul mi-a fost înscris în toate (mi-a umplut căsuţa de mail de confirmări şi toate alea) şi tre să zic că nu există nici până azi (2 luni de la înscriere) zi în care să nu se trezească vreun director să-mi aprobe şi mie linkul..

@Tudi: 100 de dolari pe un link şi un review?? Incredibil de mult.. însă pe pdabreak.com nu prea merge să faci reviewuri la siteuri decât la cele cu mobile content care este puţine la număr.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu doro, au fost 100$ pe 3 link-uri sitewide (pe un an) la site-uri diferite si un review.

Dar poti sa faci review si la un produs de exemplu. Sau si la un site care e din domeniul tech, dar nu neaparat pe PDAs.

In cel mai rau caz, vinde site-ul pe sitepoint.com si fa altul. Spin the wheel.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu prea vreau să-l vând şi să fac altul, chiar şi în condiţiile în care ştiu că la momentul ăsta iau 800 dolari lejer pe el, vreau să fie mai mare. Şi dacă e să fac altul.. nu există altceva la care să mă pricep mai bine decât la tech..

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

vise. ca sa iei 800$ pe el lejer trebuie sa faci $80 adsense lunar. faci atat? Nu. deci poate mai ai mult de lucru pana ajungi sa iei atat pe el.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    vise. ca sa iei 800$ pe el lejer trebuie sa faci $80 adsense lunar. faci atat? Nu. deci poate mai ai mult de lucru pana ajungi sa iei atat pe el.
    Numai fi mai si tu asa dur cu fata, lasa sa spere. Crede ca merge asa usor cu banii. Daca ia pe blog-ul acela nisat cu 197 pagini indexate, cu nici 2.000 backlinks valide dintre care doar 18 luate in considerare de google. Engleza ca intotdeauna tine cont de rankul alexa, in cazul lui doro fiind 1,11577,096 care dupa calculul meu nu trece de 100 UV reali / zi . Poate vechimea o va avantaja cu 50$ fiind domeniu de aproape 1 an, dar dupa parerea mea mai mult de 300$ nu iei pe pdabreak.com . De unde si pana unde 300$? Pai pot sa garantez faptul ca mai mult de 1$ nu face pe zi (poate nici pe ala), asadar in jur de 25-30$ / luna (cu toate ca nu sunt sigur) ar veni pretul de mai sus.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Cât fac pe zi variază.. acum câteva zile l-aş fi estimat la 70 de dolari lună, acum îl estimez la ceva mai mult (am schimbat design şi a crescut CTR, deasemenea încep să-mi dau mai mult silinţa când e vorba de scris pe el). Cât visez eu să valoreze nu prea contează.. atâta vreme cât nu plănuiesc să-l vând.
    Eu la telefoane mă pricep, despre ele ştiu să scriu, cu ele m-am jucat şi le-am învârtit pe sus şi pe dos (în special Smartphone-uri şi PDA-uri).. motiv pentru care n-am de ce să-l vând şi să caut să mă axez pe ceva.. ce nu cunosc.

Dragos Flusca este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    1st July 2008
    Posturi
    33
    Putere Rep
    33

Implicit

Depinde cine il cumpara. Tu probabil n-ai da bani multi pe el(la fel poate n-as da nici eu). Dar un om care a mai avut un astfel de site si stie sa treaca de pragul la care e pdabreak(stie SEO bine!!) probabil ca ar da 700-800$. Nu toti vor sa cumpere doar site-uri gata inflorite

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

mare branza, locul 13 din 1,3 mil rezultate pt "pda reviews". asta se face intr-o luna cu ochii inchisi. un client care cumpara un site e interesat de castigurile lui si in cat timp isi scoate investitia si ajunge pe profit. Un pret normal pentru un site reprezinta castigurile o medie a castigurilor lunare x10.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Daca face in jur de 50-60 pe luna, cred ca ai putea lua $800 pe el. Ar fi aia 10 x revenue de care se vorbea mai sus, plus design-ul, domeniul, PR-ul, vechimea, content-ul, subscriberii...

Ideea e ca nu toti buyerii vad doar 10 x revenue si ca nu e batuta in cuie suma asta, e doar de guideline. Unii pot vedea in el un site pus pe picioare pe care cu ceva investitie il pot face un "resource site", care ar valora mult mai mult.

DACA te vei hotari vreodata sa il vinzi, incepe cu o suma ceva mai mare, n-ai de unde sa stii cand ai noroc Daca nu merge, scade treptat pretul.

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    643
    Putere Rep
    36

Implicit

vise. ca sa iei 800$ pe el lejer trebuie sa faci $80 adsense lunar. faci atat? Nu.
    Tu intrebi, tu raspunzi...frumos. De unde stii tu ca nu face $200?
    Iar modul tau de a evalua valoarea unui site este standard pentru omul care traieste din Adsense. Dar daca eu am un magazin cu PDA-uri, poate imi recuperez investitia in 2 saptamani.

mare branza, locul 13 din 1,3 mil rezultate pt "pda reviews". asta se face intr-o luna cu ochii inchisi.
    Really?

Pagina 4 din 7 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inscriere SEO manual in directoare
    De MadalinCristea în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 4th March 2010, 02:54
  2. Inscriere directoare
    De demonbogdan în forumul Utile
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th October 2009, 19:36
  3. Inscriere in directoare web
    De Mircea Budean în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7