Un director fara link reciproc si cu transfer de PR
dir.wikiteam. ro
Un director fara link reciproc si cu transfer de PR
dir.wikiteam. ro
În primul rând fă-ţi sau pune-ţi o themă...ce-ţi dă PHPLD nu merge
Apoi..cred că numele e cam lung si greu de reţinut
Rezolvă problemele acestea două şi mai vedem![]()
Sincer, ma doare in cot de designul unui director. Tot ce-mi doresc de la un director e sa mearga repede inscrierea site-ului si sa nu fie necesar link back-ul.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
pe tine...dar totusi..sa fim seriosi...vizitatorul ia prima oara contactul cu designul nu cu altceva. Si sunt si unele theme care ofera usurinta in cautare si in afisarea categoriilor...eu cred ca am 2 argumente destul de solide pentru care ar trebui sa lucreze la design![]()
un script pur si simplu trantit acolo, chiar nu merge, incearca si u sa pui un logo ceva, un template, nuj, da fa'i ceva...
Cum reusesc? E simplu... Link
Nu vad fratilor care-i problema... am inscris link-ul, a fost aprobat, link-ul este SEO - nota 10.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Lasand la o parte designul care nici pe mine nu ma intereseaza in mod special, categoriile nu sunt SEO, un lucru foarte important de corectat.
PR-ul o sa vina... si acum sa fim seriosi. Chiar este PR-ul un factor important ?
Macar daca as avea PR1 si de doua ori mai multi vizitatori.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)