Super lista
Si softu tau tre sa il vad
Nu inteleg faza cu anunturile ...
Spor in continuare
Super lista
Si softu tau tre sa il vad
Nu inteleg faza cu anunturile ...
Spor in continuare
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
mmariusel la anunturi il poti folosi si pt situri classified cu lista propie ?
Nu merge numai cu lista inclusa, daca ai o astfel de lista (siteuri non romania) da-mi un PM si discutam.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Pacat ca nu tine pasul cu updaturile de PR, in rest e foarte utila mai ales daca ai un site nou si vrei sa-i construiesti backlinks.
E o lista buna. Intradevar trebuie updatata frecvent si ar fi bine daca ar fi fost linkuri, dar la urma urmei este o lista. Importante sunt adresele.
Asa ca trebuie sa-i multumim.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Lista in aplicatie e actualizata mult mai frecvent, din cand in cand fac export si in blog.
Unele directoare sunt de 3-4 ori in lista, unele pagini nu sunt directoare web iar altele (mai) functioneaza, cred ca ar fi binevenita o actualizare![]()
Este foarte buna aceasta lista , insa are nevoie intr-adevar de o actualizare
mmariusel cand mai faci un update la aceasta lista de directoare ? numai bine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)