Am pus la actualizat lisa de PR, dureaza putin 1-2 zile. Am facut update la PR prea repede, in timp ce se derula PR update![]()
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
salut
am incercat sa te contactez dupa ce am adaugat siteul meu din acest director, si uite ce erori apar
Nume:
Notice: SmartyValidate: [validate plugin] form 'contact' is not registered. in /home2/itboxro/public_html/directorweb/libs/smarty/plugins/function.validate.php on line 46
*Email:
Notice: SmartyValidate: [validate plugin] form 'contact' is not registered. in /home2/itboxro/public_html/directorweb/libs/smarty/plugins/function.validate.php on line 46
*Subiect:
*Introdu codul afişat în imagine:
de asemnea nu a recunoscut linkul reciproc din siteul meu.
este a treia oara cand incerc sa inscriu siteul in directorul Itbox, sper ca de data asta sa fie aprobat,.
Directoare web romanesti gratuite:
eprocent.net
promovare-site.biz/director-web
cazare.ws/index.php?option=com_sobi2&Itemid=3
Ultima modificare făcută de visterie; 4th September 2010 la 11:17.
M-am uitat putin pe website submiter si sigur il cumpar si eu. Am incercat candva la sugestia unui amic sa-l cumpar prin pay pal dar ceva nu era ok desi aveam bani in cont. Saptamana asta sigur il iau si eu. Pare super bun daca inscrii multe site-uri.
Ultima modificare făcută de visterie; 3rd September 2010 la 18:29.
O intrebare. In lista de directoare de la Directory Submitter pot adauga si eu site-uri care nu sunt in lista?
Ultima modificare făcută de visterie; 3rd September 2010 la 18:28.
Salut, poti da. Ai doua optiuni:
1. daca vrei sa sugerezi includerea in lista oficiala de directoare atunci folosesti pagina de sugestie
2. daca vrei sa le importi singur folosesti metoda simpla descrisa in acest video
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)