Am adaugat ... + refacut sectiunea de inscriere ... acum va puteti inscrie in 2 feluri .. cu link reciproc sau fara
Am adaugat ... + refacut sectiunea de inscriere ... acum va puteti inscrie in 2 feluri .. cu link reciproc sau fara
O chestie nasoala ... "nu se pot inscrie site-uri care nu au domeniu propriu".
Am blog.ceva.ro ... ceva.ro e al meu ... nu pot sa ma inscriu, naspa![]()
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
ce script folosesti ? phpld ? si daca da de ce nu ai tinut creditele ?
am observat ceva![]()
Nu s-a gasit nimik. Incercati o cautare generala.
@Dever -
Pe site scrie: "- Nu acceptam decat site-uri cu domeniu propriu. Nu acceptam adrese de genul site.domeniu.com decat in conditii speciale determinate de administratori."
am pus-o tocmai pentru ca nu accept site-uri pe hosturi free. siteu-ri de genul joc.idir.ro sunt acceptate cu conditia sa aiba continut propriu.
Probabil multi din cei care au directoare iti vor spune cate site-uri pe hosturi free se inscriu si cat de insistente sunt ...
@Silver - folosesc eSyndicat
@trask - merci, am schimbat![]()
nu ai o subcategorie de nutritie si frumusete sau nutritie si fitness la sanatate in director si cred ca ar fi necesara, site-ul meu l-am pus la produse medicale dar a fost o solutie de compromis neavand una dintre subcategoriile de care ti-am spus mai sus.
o zi buna
Tin sa anunt pe aceasta cale ca ultima schimbare de PR de la google a fost benefica pt mine. Acum am PR 4 pe pagina principala si PR 2 pe majoritatea subcategoriilor.
shef site-ul arata bine dar, dar nicu eu nu am putut lista. Oricum nice work chiar arata bine![]()
nu inteleg cum nu l-ai putut inscris .. .se inscriu zilnic intre 5 si 10 site-uri.
Poti sa-mi spui ce eroare iti da sau ce se intampla la tine ? daca nu, da-mi mesaj cu datele siteului si-l bag eu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)