Mi-a facut placere !
Mi-a facut placere !
Multumim mult, e bine primit pentru unu ca mine care este la inceput.![]()
Sa o folosesti cu drag !
Unele directoare ajuta putin, altele nu fac nicio diferenta si unele pur si simplu fac mai mult rau. Daca nu te pricepi sa alegi, mai bine nu iti bati capul. Cu ocazia asta fac si eu un apel la cineva mai experimentat, ne poate lamuri cineva cu privire la ce metrici ar trebui analizati in primul rand cand alegi un director? Eu unul tin cont de spam score-ul din Moz si de CF/TF din Majestic.
Multumesc foarte mult.
Iti pot da o metoda usor de folosit.
Copiaza paragrafe din un site si cauta-le in Google.
Daca site-ul apare in prima pagina, atunci e ok. Sigur nu e penalizat. Greu as crede ca ar afisa goog ceva pe prima pagina, daca acel ceva e penalizat.
Daca nu e in primele 3-4 pagini, ori e penalizat, ori e asa de slab ca nu are rost sa te complici cu el.
Daca apare totusi in prima pagina, aproape sigur nu iti face rau. Posibil nici sa nu te ajute prea mult insa.
Diamantele sunt pretioase ca nu sunt pe toate drumurile. Daca tot internetu isi poate pune gratuit link acolo, atunci valoarea lui va fi ....
Mulțumesc!
Multumim perntru lista.
Multumesc!
Nu prea este ok sa cauti un paragraf intreg pt ca asa te va gasii si te va afisa imediat chiar daca esti penalizat, in schimb nu te va afisa deloc daca site-ul are ban, scos total din serp.
Acum tu daca ai inscris site=ul intr-un director acolo ai si optiunea sa treci numele site-ului iar aici de obicei se foloseste un cuvant cheie pt care vrei sa rankezi. Inainte de a folosii cuvantul cheie ii verifici pozitia si o notezi. La cateva saptamani dupa ce ai postat cauti iar acel cuvant cheie in google si vezi pe ce pozitie te aflii, daca ai facut bine sau nu.
Acum mai este o chestie care trebuie luata in calcul, se mai intampla ca dupa ce ai postat sa iti dispara articolul din serp pt cateva zile pentru cuvantul folosit ca anchor(uneori si pt unele variatii ale kw respectiv), nu te speria, o sa reapara cateva zile mai tarziu pe o pozitie mai buna sau chiar mai proasta.
Mai este posibil ca dupa ce ai postat, articolul sa ajunga imediat pe o pozitie mult mai slaba ca inainte dar si aici te sfatuiesc sa ai rabdare pt ca este posibil sa urce mai tarziu. Eu unul verific manual tot ce fac si de obicei fac o verificare cam o data la o luna dupa ce am postat un anchor pt un cuvant cheie si atunci imi dau seama daca intr-adevar am facut bine sau nu.
Nu folosesc ahrefs sau altceva pt ca mi s-a intamplat de foarte multe ori sa verific si sa primesc un rezultat eronat, foarte eronat, de obicei aceste "programe" iti afiseaza date din trecut iar pe tine te intereseaza prezentul iar prezentul ti-l poate afisa doar google.
La fel si cand caut backlinkurile competitiei, le caut cu ajutorul lui google. iau linkul articolului tau si il caut pe google cu ghilimele " https:/blabla.ro/yala-yala-bla-bla", iar google o sa imi afiseze aproximativ toate backlinkurile indexate care duc spre acel articol chiar daca linkul se afla sub anchor. In schimb daca fac asta cu un "program ajutator" o sa imi afiseze cateva backlink-uri care au fost indexate acum jumate de an, nicidecum backlinkurile noi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)