Ce vreau sa scot in evidenta ? Calitatea unui director de link-uri, care aveti incredere ca link-ul ofera autoritate.
Link-ul, cum il adaugati [ inscriere normala, link platit sau schimb pe schimb ( cu banner, link ) ].
Ce vreau sa scot in evidenta ? Calitatea unui director de link-uri, care aveti incredere ca link-ul ofera autoritate.
Link-ul, cum il adaugati [ inscriere normala, link platit sau schimb pe schimb ( cu banner, link ) ].
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Iti ofer sfatul meu cat de bine stiu si pot eu din informatiile pe care le am:
1. La un director trebuie sa ii studiezi: trendul sa vezi cum a evoluat dpdv: pr, alexa, pagini indexate in google, DA, PA, sa nu fie siteul penalizat sau mai rau banat, pr paginii pe care urmeaza sa iti vina linkul etc.
2. Directoarele dupa cum poti citi in foarte multe locuri nu mai reprezinta o sursa foarte buna de linkbuilduing, sunt bune pentru un site la inceput sa le folosesti(dar cu atentie, in jur de 5/zi si sa mai faci si cate o pauza, evident in acest timp sa mai incerci sa aduci si alte backlinkuri din alte surse cat mai diversificate, sa incerci sa ai o plaja mai larga de ancore, unii zic sa nu folosesti cuvinte cheie sau nu le folosesti in exces, decizia revine la tine.
3. Fiind o sursa de backlinkuri nu foarte importanta nu cred ca merita(poate foarte putine dintre ele) sa platesti pentru o pozitie in topul categoriei, listare pe index sau ce alte optiuni mai au, tu cantaresti in functie aspectele enumerate la punctul 1 daca merita sau nu si in functie de beneficiile primite in urma platii, sa pui si tu link pentru ei iar nu mi se pare eficient, sunt destui care o fac pentru o listare putin mai avantajoasa dar eu iti sugerez sa nu o faci, pe nici un site mai serios nu vezi backlinkuri catre directoare(doar daca nu sunt vandute sau ale aceleiasi persoane si le promoveaza).
Nu stiu cat de cooerent am fost in expirmare, de cateva minute m-am trezit si is umpic buimac, sper sa te ajute sfatul meu!
Tu/Voi ce director/directoare alegi/alegeti la prima inscriere, ma intereseaza lista ta/voastra, cu primele 2-3 directoare alese de tine/voi.
Exemplu: ClickLink - Cel mai bun director web gratuit din Romania
Eu personal nu am o lista amea creata, o folosesc pe cea de pe dirpedia dar si de acolo sunt foarte atent unde inscriu, deoarece putine dintre directoare sunt actualizate la zi cu pr, daca necesita sau nu cont sa te inscrii, daca e obligatoriu linkul reciproc sau nu. Poti sa iti faci o lista proprie dupa aceea.
Le iei pe fiecare in parte cand inscrii, le verifici, iar la urmatoarele date cand vei dori sa inscrii vei avea o selectie de directoare.
Si totusi nu vad o lista cu directoarele ( maxim 3 directoare ) dar acele 3 directoare sa fie PRIMELE care le alegeti.
Eu am o lista, dar vreau fiecare sa stiu ce decizie/alegere are, fiecare sa ne spunem parerea.Le iei pe fiecare in parte cand inscrii, le verifici, iar la urmatoarele date cand vei dori sa inscrii vei avea o selectie de directoare.
Pai daca ai una incearca primul ca tu ai deschis topiculAsa trebuia sa si incepi!
Primele 3 directoare alese:
clicklink.ro
director-web.santamia.ro
top-siteuri.ro
adauga.com
clicklink.ro
director-web.santamia.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)