Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: De ce sa-ti faci un director web de articole?

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data īnscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vārstă
    36
    Posturi
    3.116
    Putere Rep
    46

Implicit De ce sa-ti faci un director web de articole?

Chiar sunt curios. E posibil sa pun si eu unul pe picioare, de aceea va intreb.

De ce sa-ti faci un director web de articole? Cum il monetizati (includem AdSense... sau?)? Cine are vrea un link platit pe un director de genu care e full de link-uri? Cine ar plati pentru publicarea unui articol?

Ce-ar trebui sa faci pentru ca lumea sa plateasca pentru asa ceva? Ati vandut link-uri? A platit cineva pentru publicarea unui articol (sau pentru un "featured")? Unde? Cunoasteti vreun director care se bazeaza numai pe asta sau si pe asta?

Multumesc.

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vārstă
    32
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu sunt curios cum sta la trafic un astfel de site, mai ales ca sunt slabe sanse sa poti optimiza dupa un cuvant cheie relevant ce are mai mult de cateva mii de cautari lunare. Niste informatii venite de la detinatori de directoare de articole ar fi binevenite.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data īnscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

Implicit

Detinatorii de directoare de articole activi pe seopedia au mentionat in cateva randuri pe-aici ca nu prea se scot bani din adsense sau alte metode cu directoarele de articole, sunt mai mult o activitate pro bono sau pentru sustinerea proiectelor proprii.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data īnscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vārstă
    42
    Posturi
    1.083
    Putere Rep
    62

Implicit

Dupa cum am mai spus cuiva pe forum in trecutul apropiat, sunt destule directoare gratuite, atatea incat nici n-am apucat sa le testez pe toate.

Nu cunosc nici un director de articole romanesc care sa ceara bani pe publicare, dar, in situatia de fata, nici nu cred ca va avea succes un asemenea proiect. Pentru a plati pentru un articol "featured" trebuie sa ai multi vizitatori ca sa merite asa ceva sau vechime si autoritate mare a domeniului, lucruri care se castiga doar in timp, cu investitii pe care nu cred ca le vei amortiza.

Monetizare prin adsense nu merge .. castigurile sunt infime, nici macar nu-ti scoti hostingul, pentru ca majoritatea celor ce vor utiliza site-ul sunt content writeri, care nu vor da click pe reclame.

Deci daca faci asa ceva, faci gratuit, in scopuri caritabile sau doar pentru a-ti sustine celelalte proiecte.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat īn original de Cristian D Vezi Post
    Eu sunt curios cum sta la trafic un astfel de site, mai ales ca sunt slabe sanse sa poti optimiza dupa un cuvant cheie relevant ce are mai mult de cateva mii de cautari lunare. Niste informatii venite de la detinatori de directoare de articole ar fi binevenite.
    Poti sa te uiti la Alexa Traffic Rank sa iti faci o parere. Directoarele de articole obtin trafic mai mult pe long tail keywords.

* Nu detin inca un director de articole dar am in plan unul. Vorbesc doar din ce am observat.
    Īn timpul liber scriu sfaturi utile ŗi articole interesante.

adrianciocalau este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data īnscrierii
    5th December 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vārstă
    46
    Posturi
    103
    Putere Rep
    26

Implicit

Vad utilitatea unui director doar ca o extensie a unui domeniu pe o anumita nisa. Ex, ai un site despre bricolaj, iti faci un director.bricolaj.tld in care pui site-uri utile pe nisa ta, "respectiv" bricolaj.
    viaRomania - agentie de turism

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vārstă
    32
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Alexa Traffic Rank nu indica intotdeauna valoarea corecta, iar majoritatea directoarelor de articole peste care am dat eu pana acum, nu au instalat un sistem public de contorizare a traficului.
    Citat Postat īn original de S. Stefan Vezi Post
    Poti sa te uiti la Alexa Traffic Rank sa iti faci o parere. Directoarele de articole obtin trafic mai mult pe long tail keywords.

* Nu detin inca un director de articole dar am in plan unul. Vorbesc doar din ce am observat.

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat īn original de Eradu Vezi Post
    Detinatorii de directoare de articole activi pe seopedia au mentionat in cateva randuri pe-aici ca nu prea se scot bani din adsense sau alte metode cu directoarele de articole, sunt mai mult o activitate pro bono sau pentru sustinerea proiectelor proprii.
    Ai punctat exact ceea ce trebuia, eu personal as face un astfel de director de articole doar pentru a promova alte proiecte ce sunt pe aceasi nisa, ori daca as fi convins ca obtin un pagerank destul de incurajatoar 3,4,5 , pentru adsense sincer nici nu prea as face un astfel de site, decat daca as avea cateva mii de articole.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data īnscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

Implicit

Siteul Director Articole | Publica gratuit un articol despre siteul tau. este director de articole (cu PR3) din februarie 2012. Inainte a fost director de siteuri timp de peste 4 ani. De cand este director de articole nu l-am promovat decat pe seopedia. Acum are 150 de articole publicate, cu continut unic, nu am acceptat continut duplicate, l-am verificat eu manual inainte sa le aprob. Traficul este de 400 unici pe luna, majoritatea din Google proveniti din cautari long tail. Monetizarea este 0.

In general, un director de articole se poate monetiza (dar nu cine stie ce) daca ar avea ceva mai atractiv, de exemplu un page rank mai mare de 4. Consider ca s-ar gasi cativa dispusi sa plateasca o taxa de cativa euro pentru a-si vedea articolul pe un director cu PR5 pe index de exemplu. Nu cred ca ar interesa pe nimeni traficul, daca vrei trafic iti cumperi advertorial pe siteul unui ziar cu influenta asupra publicului tinta dorit.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data īnscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vārstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    40

Implicit

Luam alt exemplu. Tu esti content writer. Mai cauti (1-5-10) in cazul in care nu faci fata singur, si bagi un director in care tu scrii articole. Contra unei sume, of course.

Asta dupa ce ai adunat cateva articole, autoritate, pagerank (dece nu?), etc.
    La inceput incepi ca toate, apoi baga planul B

Sunt multi care comanda articole doar pentru a le publica in directoare. De ce sa nu le comande direct de la tine/voi?
    Vand Advertoriale (pr 5)

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Director de articole DirectorSubmit.
    De MarinelPadurice īn forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 17th June 2012, 11:06
  2. Director de articole puternic
    De Guess Who īn forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th May 2012, 00:45
  3. Update pr director articole
    De cristi_kenzo īn forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 10