Salut,
Am adunat o lista de 13 directoare moldovenesti. As vrea sa mai extind lista, daca credeti ca mai exista si altele astept sugestii so voi largi lista.
Salut,
Am adunat o lista de 13 directoare moldovenesti. As vrea sa mai extind lista, daca credeti ca mai exista si altele astept sugestii so voi largi lista.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
In vreo 3 am inscris si eu acum vreo cateva luni din greseala un site... si culmea, mi-a fost aprobat...
Sunt prea puţine alea moldoveneşti ca să nu se combine cu cele româneşti. Am văzut zilele astea dyr.md în dirpedia dacă nu mă înşel.
ournet.md
super.md
try.md
In ce limba sunt ?
Ps : Marius pe cand si lista directoare ADULT ?
List adult, hm interesant, o sa fac research. Savage ai o lista initiala de la care sa porrnesc?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
da... lista o gasesti pe http://www.topadultaffiliateprogram.com/ la sectiunea Webmaster Resources > Adult directories listsunt cateva pe acolo, dar sunt si atat, in sensu ca nu am avut timp sa pun care e free, link rec. s.a.m.d.
Cum reusesc? E simplu... Link
nu cred ca ajuta prea mult inscrierea in dir moldovenesti...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)