Rezultate 1 la 10 din 42

Subiect: Am o senzatie foarte acuta ca lipseste ceva. De fapt mai multe.

Afișare hibrid

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    52
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ceea ce mie personal imi lipsea era unul din posturile-fluviu ale lui @emm ;-)

No *ofensare* insa face impresia ca tocmai tu esti unul din "rechinii" care face afaceri mai sus de firul ierbii. De ce nu faci live-blogging pe tema noului tau proiect, de exemplu? Intreb si n-am boata in mana

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de hl2u Vezi Post
    Ceea ce mie personal imi lipsea era unul din posturile-fluviu ale lui @emm ;-)

No *ofensare* insa face impresia ca tocmai tu esti unul din "rechinii" care face afaceri mai sus de firul ierbii.
    No comment... fiecare are dreptul la o parere, valabila sau nu. Inteleg ca am primit puncte la impresia artistica.

Citat Postat în original de hl2u Vezi Post
    De ce nu faci live-blogging pe tema noului tau proiect, de exemplu? Intreb si n-am boata in mana
    Dintr-un milion de motive, precum 1) este ineficient bloggingul, sunt alte variante mai eficiente de a face PR/lead generation etc, 2) avem deja alte variante mult mai eficiente decat vreo 10 bloguri la un loc (implica niste sume de bani, dar merita), 3) nu am timp de asa ceva, 4) nu imi plac brand-urile personale si nimic ce seamana a asa ceva, si 5) la proiectul asta lucrez de 4 ani, si 10 ani la underlying framework. Pana acum s-ar fi plictisit toata lumea.

Oricum nici nu sunt sigur inca daca vreau sa il lansez si pe piata din Romania. Ramane de vazut.

Pe forum postez doar cand consider ca am ceva realmente util de spus. Uneori ma mai insel. Nu caut nici "like" si nici apreciere... ma intereseaza doar impactul pozitiv pe care il poate avea informatia, fara ROI.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd September 2016, 20:47
  2. Cumpar link sitewide pe site cu foarte multe pagini
    De edy12006 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th February 2016, 04:12
  3. Foarte multe domenii brandabile. [Pont]
    De Alex Florea în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 20th August 2015, 13:21
  4. Ce lipseste din mediul online din Romania
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 16th July 2009, 23:48
  5. SEO tata, de fapt SEM... aaa, de fapt SEO
    De Nosfer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 13th June 2009, 00:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •