Salut,
m-am hotarat zilele acestea sa imi incerc si eu norocul pe micronise si pentru ca sunt la inceput nu sunt foarte hotarat cum sa abordez problema cu domeniul. Nume domeniului va gravita in jurul cuvantul pret/preturi insa verificand in Adwords am vazut diferente mari intre urmatoarele exemple:
kw1-kw2-pret.tld
kw1-kw2-preturi.tld
ideea mea era sa aleg cea de-a doua forma pentru ca pentru o cautare kw1 kw2 pret automat pret ar fi inclus in kw1-kw2-preturi.tld.
Daca ma gandesc invers si cuvantul cautat ar fi kw1 kw2 preturi in kw1-kw2-pret.tld nu apare preturi.
Chiar daca este acelasi cuvant dar cu forme diferite si am vazut ca Google stie asta sunt un pic sceptic in alegerea domeniului.
O alta nedumerire, pentru ca sunt o persoana careia nu ii plac lucrurile facute pe dos voiam sa inregistrez in prima faza:
preturi-kw1-kw2.tld
pentru ca suna mai romaneste dar diferenta de cautari intre "domeniul romanesc" si ce cauta lumea pe google este destul de mare fapt ce ma facut sa inclin catre ce cauta lume. Credeti ca este un factor care conteaza asezarea exacta a cuvintelor in numele domeniului.
Mersi anticipat pentru raspunsuri!

Răspunde cu citat