Da, ai dreptate e posibil sa fie putin mai dificil de gasit ceva pe .com care sa fie si usor de retinut. Cred ca te poti limita la .net daca nu gaseste nimeni ceva atractiv pe .com. Succes.
Da, ai dreptate e posibil sa fie putin mai dificil de gasit ceva pe .com care sa fie si usor de retinut. Cred ca te poti limita la .net daca nu gaseste nimeni ceva atractiv pe .com. Succes.
Eu as alege varianta cu .net, de altfel asa cum am procedat cu majoritatea site-urilor mele (.net-ul fiind tld-ul majoritar). Nu mi-au placut niciodata .info-urile, cat despre .com-uri - sunt foarte bune si populare, asemeni domeniilor .net.
Site-ul o sa cuprinda: stiri, review-uri, trailers, forum, etc.
Deep search, trebuie sa fie ceva liber pe .info , eu zic ca s-ar potrivi cel mai bine pentru ceea ce va cuprinde site-ul.
Ai putea sa incerci o combinatie intre cuvintele pe care le vroiai si cuprinsul siteului, spre exemplu gamers-review.com e disponibil, iar combinatii cred ca ar mai putea exista.
Sa va spun ce domenii am luat pana acum si sa imi spuneti ce parere aveti:
GAMERSTOP.NET
GAMEPRESS.INFO
GAMESPULP.COM
GAMEROCKET.INFO
GAMERAGE.INFO
Imi mentin recomandarea, cel cu gamerstop.net va fi cel mai bun in ceea ce priveste stirile , review urile, trailere sau alte informatii. Eventual daca vrei sa ti faci un fel de brand poti sa faci ceva de genul Gamers Top Trailers sau Reviews, spre exemplu gamespot e un site celebru in topul jocurilor si evaluarea acestora. In final domeniul va fi o mica parte a brandului pe care il vei face, restul tinand de calitatea continutului. Mult succes.
RMC multumesc pentru sfaturi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)