Pai... gandeste-te putin la ce fac ele exact si o sa-ti dai seama daca se merita sau nu... Practic sunt niste scripturi care iti acceseaza site-ul de pe adrese IP diferite (folosind proxy-uri, probabil) si astfel o sa iti creasca traficul si alexa ranking. La SEM nush daca te ajuta, doar daca te lauzi cuiva cu alexa ranking.. iar la pg nush ce-ai vrut sa zici... Oricum, le consider complet useless. Nu cred ca are cum sa te penalizeze Google, pt ca el n-are de unde sa stie ce trafic ai tu... Practic e ca si cum ai avea foarte multi vizitatori directi intr-o ziSfatul meu e sa nu folosesti asa ceva, pt ca pierzi bani aiurea... Doar daca ai neaparat nevoie de statistici legate de trafic pentru a impresiona vreun cumparator sau vreun client interesat sa cumpere pe site-ul tau reclame

Sfatul meu e sa nu folosesti asa ceva, pt ca pierzi bani aiurea... Doar daca ai neaparat nevoie de statistici legate de trafic pentru a impresiona vreun cumparator sau vreun client interesat sa cumpere pe site-ul tau reclame
Răspunde cu citat