de aceeasi parere sunt si eu...degeaba ai vizite daca nu sunt relevante....
de aceeasi parere sunt si eu...degeaba ai vizite daca nu sunt relevante....
In principiu ai dreptate , ceea ce ma interesa pe mine desi recunosc ca am folosit asa ceva , era daca o sa ma penalizeze intrun fel sau altul nea google.
am folosit un site de generare de trafic si vreau sa spun ca:
Google nu mia facut nimic !
Mi-a crescut Pr !
Dar traficul nu ajuta la absolut nimic .. decat la pr (depinde de unde cumperi trafic banuiesc) dar nu o sa te incalzeasca prea tare deoarece la urmatorul pr update o sa vezi cum ti se duce pr-ul !
Salut,
eu am avut o problema cu un site pentru ca mi l-a pus google in sand box, de la 500 de vizitatori/zi mi-a scazut la 5 si am incercat sa-l resuscitez in mai multe feluri iar una destul de importanta a fost generare de trafic virtual prin aceste metode si va zic ca a mers a doua zi mi-a crescut traficul din motoarele de cautare pana la 30 apoi 60 si acum am in jur de 100 dupa ce repet a fost mort timp de o saptamana. la generarea de trafic e important sa alocati multe credite pentru a micsora bounce rate si a creste time on site. Eu am incercat metoda asta pentru un site in engleza.
Nu stiam daca e bine sau nu, insa e site-ul unde pot face orice fel de teste pe el pentru a invata unele chestii.
Nu stiu cat de mul te ajuta ce am spus mai sus menum, dar ti-am zis un exemplu din ce am facut eu.
Acest generator de trafic nu te ajuta la google pr dar te ajuta la alexa rank, in rest nu-i vad folosul.
Clar nu te ajuta la PR niciun trafic generator. Vizite si in cel mai bun caz, clienti daca vinzi ceva, dar cam la asta se rezuma.
siteul avea inainte de a incerca generatorul pr 0 (vizite in jur de 30-40/zi) !
Am folosit generatorul 1 luna vizite 1000-2000/zi pr a crescut la 2 nu stiu exact daca chiar generatorul a facut treaba asta !
Update de PR se face caum cam o dat ala 5-6 luni si tine cont de link-uri directe spre tine mai mult, cele din trafic generator nu sunt link-uri ce sunt percepute de google. Nu are legatura una cu alta.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Corect. Ai primit PR2 probabil pt ca aveai ceva link-uri, dar n-are nicio treaba cu softul respectiv, care oricum cred ca-i useless, parerea mea![]()
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)