Mie imi bate la ochi daca un brand mic acopera toate rezultatele pe prima pagina. De-abia atunci mi-as pune intrebarea "ce vor sa ascunda ?"
Mie imi bate la ochi daca un brand mic acopera toate rezultatele pe prima pagina. De-abia atunci mi-as pune intrebarea "ce vor sa ascunda ?"
Oricum iti va bate mai tare si direct in pupila daca pe pozitia 5 din prima pagina va iesi un post dintr-un blog al unui client nemultumit iar pe pozitia 9 un topic dintr-un forum cu renume al aceluiasi personaj "suparat" de serviciile oferite care a postat sub alt nume.
Iar cand esti o firma mare e foarte greu sa nu ai si clienti nemultumiti.
Totusi... pot fi si constructive review-urile dure, iar daca apar pe prima pagina sunt mai usor de sesizat. Un exemplu clar de la mine. Aveam internet de la un ISP micut, local, care intre timp a fost cumparat de RDS. Am scris un post dur despre ei pe blogul meu, am ajuns pe 2-3 pe google pentru numele lor si am fost contactat de catre ei iar de atunci au fost mult mai promti si eficienti, cel putin cu mine.
Si totusi, care sunt acele rezultate pe care le ridicati ? Eu am doar astea pe prima pagina:
1. siteul + site links
2. iarasi siteul
3. Twitter
4. Facebook
5. Site care a preluat un articol si a pus numele siteului meu in titlu
6. Google profile
7. Site care a preluat un articol si a pus numele siteului meu in titlu
8. Spam site care a folosit numele siteului meu ca tag
9. Tweetmeme.com
10. ip-address.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)