Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Este permis sa ...

BeFree este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    39
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit Este permis sa ...

As vrea sa folosesc ezinearticles.com pentru a prelua articole.

Ce s-ar putea intampla daca preiau de acolo un articol, ii modific structura, titlul, cateca keywords si apoi il pun la mine pe site.

M-ar afecta dpdv SEO?

razor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st June 2007
    Posturi
    40
    Putere Rep
    35

Implicit

Aloo aici este forum de seo din cate stiu eu si nu de furturi, de ce te-am ajuta sa furi din alte parti?
    Sa inteleg ca si tu faci parte din nisa "hai sa fur din curtea vecinului".Sfatul meu e sa iti faci singur articolele sau poti sa platesti oameni care stiu sa scrie un articol sa te ajute si la seo.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    39
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de razor Vezi Post
    Aloo aici este forum de seo din cate stiu eu si nu de furturi, de ce te-am ajuta sa furi din alte parti?
    Sa inteleg ca si tu faci parte din nisa "hai sa fur din curtea vecinului".Sfatul meu e sa iti faci singur articolele sau poti sa platesti oameni care stiu sa scrie un articol sa te ajute si la seo.
    Tipic romanesc. Hop si eu. Hai sa-mi dau putina importanta.

Cine a zis ceva de furt? Am zis ca vreau sa PREIAU articole de pe ezinearticles. Cand preiei un articol de pe ezinearticles il iei cu tot cu numele autorului, link-uri si tot ce trebuie, iar asta nu se mai numeste furt.

Eu nu incercam decat sa aflu daca schimband cateva chestii in articol pot evita duplicate content.

razor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st June 2007
    Posturi
    40
    Putere Rep
    35

Implicit

@BeFree nu sarii pe mine ca nu am inteles bine pentru ca tu nu te-ai exprimat bine.Cand preiei un articol nu faci schimbari in el.Chiar tu ai zis ca ii schimbi structura, titlul, cuvinte prin el, etc. Cand preiei un articol in iei asa cum este se trece sursa, autor, intelegeri cu site-ul respectiv, etc. depinde de la situatie la situatie.
    Ca sa iti raspund la intrebare depinde de cat de mult modifici in el, de obicei isi da seama google dar daca modifici destul prin continut atunci e posibil sa nu il mai vada ca duplciate.Problema a doua e ca daca modifici foarte mult prin el e posibil sa ai probleme cu autorul articolui.Intereseaza-te si tu si vezi cum e cu preluatul articolelor de acolo si cat iti dau ei voie sa modifici si daca e ok dai drumu la treaba.Sa nu te apuci sa schimbi titlu si 3 cuvinte in articol ca o sa te chinui degeaba ca vede google ca e duplicate.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    39
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de razor Vezi Post
    @BeFree nu sarii pe mine ca nu am inteles bine pentru ca tu nu te-ai exprimat bine.Cand preiei un articol nu faci schimbari in el.Chiar tu ai zis ca ii schimbi structura, titlul, cuvinte prin el, etc. Cand preiei un articol in iei asa cum este se trece sursa, autor, intelegeri cu site-ul respectiv, etc. depinde de la situatie la situatie.
    Ca sa iti raspund la intrebare depinde de cat de mult modifici in el, de obicei isi da seama google dar daca modifici destul prin continut atunci e posibil sa nu il mai vada ca duplciate.Problema a doua e ca daca modifici foarte mult prin el e posibil sa ai probleme cu autorul articolui.Intereseaza-te si tu si vezi cum e cu preluatul articolelor de acolo si cat iti dau ei voie sa modifici si daca e ok dai drumu la treaba.Sa nu te apuci sa schimbi titlu si 3 cuvinte in articol ca o sa te chinui degeaba ca vede google ca e duplicate.
    Ok, mersi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Este permis !?
    De neo în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th March 2008, 14:04
  2. Ce este SEO?
    De c_n_m în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 28th February 2008, 23:40
  3. Affiliate....este sau nu permis?
    De maxxone în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th February 2008, 18:23
  4. Este Bine ? Este Rau ?
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st December 2006, 13:42
  5. E Permis
    De jeremy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 20th February 2006, 09:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •