As vrea sa folosesc ezinearticles.com pentru a prelua articole.
Ce s-ar putea intampla daca preiau de acolo un articol, ii modific structura, titlul, cateca keywords si apoi il pun la mine pe site.
M-ar afecta dpdv SEO?
As vrea sa folosesc ezinearticles.com pentru a prelua articole.
Ce s-ar putea intampla daca preiau de acolo un articol, ii modific structura, titlul, cateca keywords si apoi il pun la mine pe site.
M-ar afecta dpdv SEO?
Aloo aici este forum de seo din cate stiu eu si nu de furturi, de ce te-am ajuta sa furi din alte parti?
Sa inteleg ca si tu faci parte din nisa "hai sa fur din curtea vecinului".Sfatul meu e sa iti faci singur articolele sau poti sa platesti oameni care stiu sa scrie un articol sa te ajute si la seo.
Tipic romanesc. Hop si eu. Hai sa-mi dau putina importanta.
Cine a zis ceva de furt? Am zis ca vreau sa PREIAU articole de pe ezinearticles. Cand preiei un articol de pe ezinearticles il iei cu tot cu numele autorului, link-uri si tot ce trebuie, iar asta nu se mai numeste furt.
Eu nu incercam decat sa aflu daca schimband cateva chestii in articol pot evita duplicate content.
@BeFree nu sarii pe mine ca nu am inteles bine pentru ca tu nu te-ai exprimat bine.Cand preiei un articol nu faci schimbari in el.Chiar tu ai zis ca ii schimbi structura, titlul, cuvinte prin el, etc. Cand preiei un articol in iei asa cum este se trece sursa, autor, intelegeri cu site-ul respectiv, etc. depinde de la situatie la situatie.
Ca sa iti raspund la intrebare depinde de cat de mult modifici in el, de obicei isi da seama google dar daca modifici destul prin continut atunci e posibil sa nu il mai vada ca duplciate.Problema a doua e ca daca modifici foarte mult prin el e posibil sa ai probleme cu autorul articolui.Intereseaza-te si tu si vezi cum e cu preluatul articolelor de acolo si cat iti dau ei voie sa modifici si daca e ok dai drumu la treaba.Sa nu te apuci sa schimbi titlu si 3 cuvinte in articol ca o sa te chinui degeaba ca vede google ca e duplicate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)