merge pe naiba, saiturile astea nu sunt decat colectii de hash-uri la diverse cuvinte. n-au cum sa decripteze un MD5 asa usor.
merge pe naiba, saiturile astea nu sunt decat colectii de hash-uri la diverse cuvinte. n-au cum sa decripteze un MD5 asa usor.
pai nici n-am zis ca merge cu orice... un string gen "acxzcaxdasdas", criptat md5, nu merge, evident: )
47,173,463 hashes.. sunt destule -> ai sanse mari sa gasesti ce cauti, mai ales ca nu f multi isi pun parole complicate, alfanumerice, etc...
ce spui tu acolo e ca ai o colectie de parole, si daca esti "delasator" s-ar putea s-o gasesti p-acolo, nicidecum ca ai un hash si poti afla din el parola. sansele sunt minuscule. 47 de mil culmea, nu e un numar asa de mare![]()
nu vad rostu thread-uluiunde s-a ajuns..
so daca se afla hashul de la parola, se poate sparge si gata... poate sa fie si "IK234KJHhkjdhsf43j dsf@#%%@$13"
ca dureaza asta e altceva... (poate daca ai ce trebuie nu dureazaa)
deci se poate!!!
am vazut chestii dasteasi niste rainbow table de zeci de giga pe niste honypot-uri facute de mine, nimik nu e imposibil
nu are rost sa prelungesc si eu discutia, pentru cei interesati de mai multe in legatura cu MD5 vizitati pagina wikipedia
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)