Scriu articole in limba romana
Salutari,
Foarte multi dintre voi ma stiti, am colaborat cu sute de persoane de aici in anii trecuti. La inceput (acum 7-10 ani) am scris articole, mai apoi am cumparat linkuri de la zeci de persoane dintre voi. Cativa ani de zile a fost foarte bine, s-au facut bani buni dar in viata mea au aparut unele probleme.
In momentul de fata lucrurile stau destul de prost, calculele nu au iesit cum mi-am dorit si sunt nevoit pentru o scurta perioada sa o iau de la zero, cu forte noi.
Asadar,
- Redactez articole doar in limba romana.
- Pe partea de ortografie si punctuatie stau destul de bine (nu excelez, nu mi-a placut scoala prea mult).
- Pot scrie despre aproape orice subiect, insa le-as ocoli pe cele foarte tehnice de genul acoperisuri lindab, jgheaburi, etc.
- Prefer articolele scurte, gen review produs de 300-500 de cuvinte. Nu am rabdare sa o lungesc aiurea cu o tematica.
- Nu fac articole foarte documentate, nu pot sta sa citesc o zi intreaga despre un subiect pentru a face un articol de 1000 de cuvinte.
- Nu iau calupuri mari de articole in lucru si nici nu doresc colaborari pe termen lung.
- Nu scriu cu diacritice.
Discut in privat cu fiecare in parte in functie de ceea ce are nevoie. Acolo stabilim pret, livrare si alte detalii.
Nu lucrez fara un avans. Nu vreau plata integrala in avans, dar fara nu lucrez pentru ca nu vreau sa muncesc degeaba. In caz de probleme de neincredere putem ruga un moderator/adrministrator sa ne ajute ca si intermediar, desi membrii vechi ma cunosc.
Nu pot oferi factura, nu mai detin nici o societate comerciala.
Nu doresc mila nimanui, vreau doar colaborari fructuoase pentru ambele parti.
Va multumesc pentru sustinere.
Ultima modificare făcută de edy12006; 28th May 2021 la 01:18.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.