Am cateva bloguri pe care am de gand sa ofer cateva advertoriale la super pret, adica pret redus la 30% din pretul real, doar userilor SeoPedia. Nu e vorba de site-uri parasite, cu metrici slabi, ba din potriva! Atunci de ce o fac? Pentru diversitate, iar cum nu dau gratis nimic ca e COVID-ul pe noi, m-am gandit sa ajut putin comunitatea. Asadar prima oferta e pe blogul mei personal, e4 - unde pot gazdui momentan 3 - 4 advertoriale. Pe blog se posteaza zilnic minim 5- 10 articole, asa ca e loc si de cele cateva advertoriale. Lasa-ti mesaj cu ce vreti sa promovati, daca e ok se rezolva. Articole scrise de voi, dar rapid - am mai patit chestia asta cu vreau si eu ca e la reducere si pauza pana cand isi aduce aminte omul ca are nevoie! 450 + cuvinte, poze gasesc eu ca le vreau mai ... concludente [ daca aveti voi poze bune 600 x 250 e ok! JPG sau format cat mai economic ].
Nu mai amintesc ca le vreau scrise corect gramatical, fara diacritice. Cam asta e, 1 link si o sa pun eu 1 intern si unul catre o sursa mai cunoscuta [ stiti voi de ce ].