Salutare dragi forumisti,
Dupa cum stiti de 2 ori pe an, de Paste si de Craciun vin cu o oferta exceptionala pentru cei de pe forum si cu reduceri de 50%.
Vin si cu niste conditii in plus anul acesta, am decis sa acord redurecerea de 50% doar celor care fac o comanda de peste 1000 de lei. Pot cumpara advertoriale pe acelasi blog distribuite pe mai multe saptamani/luni sau pot cumpara pe mai multe bloguri.
De asemenea am zis ca celor care au un buget de peste 500 lei le pot face si lor un discount de 30%.
In lista veti gasi bloguri personale, bloguri de tehnlogie, fashion, din zona hobby sau entertaiment.
Cel mai bun blog are DA: 30.85 zi PA 41.69 cel mai slab cred ca are 8.79 si 1.00.
Primele 16 bloguri sunt actualizate saptamanal sau chiar zilnic. 2 sunt in engleza + alte cateva bazaconii pe care mai am cate ceva.
Primele 16 sunt pe ip-uri diferite, de asemenea cele care nu-mi apartin nu sunt hostate la mine pe server. In total am 20 de ip-uri cumparate + 3 conturi de hosting separat parca.
Pentru a va trimite oferta lasati-mi pe PM o adresa de e-mail. E un fisier PDF si de aceeea sunt nevoit de fiecare data sa va cer o adresa de e-mail.
Se emite factura,
Plata se poate face prin transfer bancar, paypal, chiar si card bancar desi e putin mai complicat (via Mobil Pay) si eventual chiar si bitcoin (desi in cazul asta ma mai gandesc)

Răspunde cu citat