Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Echipa de content writeri

Afișare hibrid

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Thumbs up Echipa de content writeri

La jumatatea lunii ianuarie s-ar putea sa inchei un contract cu o firma de media, asa ca am nevoie de cat mai multi content writeri. Stiu ca sunt cativa buni aici pe forum, nu am timp sa-i caut pe toti, mai ales ca nu stiu care este liber si care nu. Asa ca toti cei care sunt dispusi la o munca de lunga durata, pe bani buni, contract, etc. sunt invitati aici.

Nu am gasit o metoda mai buna de a comunica in acelasi timp cu toti, grupul se va sterge dupa ce punem toate amanuntele la punct! Nu trimiteti mesaje, vom discuta toate amanuntele impreuna cu toti cei care se inscriu in proiect. Nu este limita la numarul de colaboratori, oricine este bine venit, nu este limita la pretul pe articol sau pe 100/cuvinte. Tot ce trebuie este disponibiliate 100%, sunt termene limita, deci nu e vorba de activitate sporadica. Multumesc!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Din pacate nu am reusit sa strang o echipa capabila sa scrie 100 de articole pe zi pe mai multe nise, in schimb am gasit un content writer care poate scrie cam asa ceva: e4ro.com/tag/colaborari/ - aveti 5 articole de proba, in cazul in care va intereseaza, just say!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Ti-am verificat eu 3 dintre ele si ti le-am corectat, se pare ca nu ai mai avut timp si pentru asta. Nici eu nu mai am timp, ca ti le-as fi corectat pe toate, dar asta e situatia. Tu... chiar ai de gand sa vinzi asa ceva? Vad ca incurcati limba romana cu ... altceva.

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Astea ori sunt spin-uite, ori facute cu translate si adaptate.

P.S: scuze ca nu ma pricep prea bine la paint
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Astea ori sunt spin-uite, ori facute cu translate si adaptate.

P.S: scuze ca nu ma pricep prea bine la paint
    Da, se pare ca am ajuns iar sa scriu doar eu! Mersi, chiar nu am avut timp sa le corectez, am mers pe incredere, cucoana spunea ca e "psiholog" de profesie ... Off! Mersi! +1!

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Am primit urmatoarele cereri:

1) Ma numesc F.C.. Administrez o firma IT din Budapesta, care se ocupa printre altele cu dezvoltarea si intretinerea diferitelor portaluri web.
    Deoarece in curand lansez un nou portal, am nevoie de un copywriter in limba engleza pe termen lung. Iata cerintele mele:

1. Am nevoie lunar de 20-30 articole (5/saptamana) unice si de calitate in limba engleza in diferite teme: web hosting, web design, web development, online marketing, seo, blogging, WordPress, Joomla, Drupal, eCommerce, etc...
    2. Fiecare articol trebuie sa contina minim 1000 de cuvinte si sa fie bine formatata si usor de citit.

Daca esti dispus pentru colaborare, te rog sa ma anunti!
    Te rog sa imi trimiti si o oferta si cateva referinte de articole publicate sau scrise de tine in limba engleza.

2) Pentru acest site avem nevoie de o descriere/ categorie principala ca de ex. Tuburi Tigari.

In prima faza se vor face descrieri la categoriile principale dupa care urmeaza subcategorii ( descrieri scurte si la subiectul subcategoriei) si produse.

Info : ma intereseaza calitate si continut unic, pretul cerut este pretul platit.

Daca este cineva interesat .. astept oferte!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand Publicitate pentru Content writeri
    De Rapsodia în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th September 2014, 07:47
  2. Caut content writeri - diferite nise
    De MirceaG în forumul Servicii web / Jobs
    Ultimul Post: 30th June 2014, 09:08
  3. Cum formezi o echipa de content writeri (si nu numai)?
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th March 2013, 00:35
  4. Caut content writeri | domeniu business
    De danielbuca în forumul Servicii web / Jobs
    Ultimul Post: 18th May 2009, 01:16
  5. Caut content writeri
    De Ioan Margineanu în forumul Continut web
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 7th May 2008, 00:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.