Am primit urmatoarele cereri:

1) Ma numesc F.C.. Administrez o firma IT din Budapesta, care se ocupa printre altele cu dezvoltarea si intretinerea diferitelor portaluri web.
Deoarece in curand lansez un nou portal, am nevoie de un copywriter in limba engleza pe termen lung. Iata cerintele mele:

1. Am nevoie lunar de 20-30 articole (5/saptamana) unice si de calitate in limba engleza in diferite teme: web hosting, web design, web development, online marketing, seo, blogging, WordPress, Joomla, Drupal, eCommerce, etc...
2. Fiecare articol trebuie sa contina minim 1000 de cuvinte si sa fie bine formatata si usor de citit.

Daca esti dispus pentru colaborare, te rog sa ma anunti!
Te rog sa imi trimiti si o oferta si cateva referinte de articole publicate sau scrise de tine in limba engleza.

2) Pentru acest site avem nevoie de o descriere/ categorie principala ca de ex. Tuburi Tigari.

In prima faza se vor face descrieri la categoriile principale dupa care urmeaza subcategorii ( descrieri scurte si la subiectul subcategoriei) si produse.

Info : ma intereseaza calitate si continut unic, pretul cerut este pretul platit.

Daca este cineva interesat .. astept oferte!