Idem, nu-ti recomand nisa, sunt de 8 luni pe ea si sunt nu mult in pierdere, foarte mult in pierdere...
Uite si cateva print-uri:
Untitled 1.png
Untitled.png
Iar in suma aprobata este si un premiu, fara care eram si mai mult in pierdere.
Nu mai vorbesc de content writer, hosting, domenii, teme, etc.
P.s: Mare parte din comisioanele aprobate au fost de la Ferratum, care au avut comision de 50 Ron, care s-au retras din 2parale si nu cred ca vor revenii vreodata.
Card Avatanj - respinge tot!
FinZoom- 1 comision aprobat, desi click-uri foarte multe, probleme cu pagina de lead-uri.
Provident- e foarte cunoscut, vin rar comisioanele.
VivaCredit- sunt noi, aprobat tot, probabil sa-si faca relatie buna cu noi, asa au facut si Ferratum si au disparut dupa o scurta perioada.
Frfs- nu mai zic nimic, am postat printuri in 2parale, afiliatii si marketingul afiliat , le-am trimis si mesaje si cate si mai cate, i-am contactat pe cei din 2parale, nu-i intereseaza pur si simplu! (nu i-au nici o masura impotriva lor, sa se verifice cumva de ce se resping atat de multe comisioane, care defapt sunt lead-uri, vorbim de comision din ceva, din valoarea creditului, care in Romania nu exista, nu stiu afara, urmeaza sa testez pe Germania.)
Prime Transaction- nu am promovat, nu au legatura cu creditele, dar sunt in categoria financiar.

Răspunde cu citat