Salutare,
Imi puteti recomanda un Google Font sau un font pentru un site de evenimente (nunti,botezuri, evenimente) care sa suporte diacriticele?
As ramane recunoscator daca m-ati ajuta. Multumesc
Salutare,
Imi puteti recomanda un Google Font sau un font pentru un site de evenimente (nunti,botezuri, evenimente) care sa suporte diacriticele?
As ramane recunoscator daca m-ati ajuta. Multumesc
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Adi, ti-as recomanda sa renunti la diacritice daca vrei sa faci in viitor si seo pentru acest site.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Selectezi din stanga "latin extended", scrii ceva cu diacritice si iti alegi de acolo.
Daca vrei sa vezi cum arata mai mult text, bifezi de sus "paragraph" si pui mai mult text cu diacritice
![]()
Trust, but verify.
Dan,
Multumesc de ajutor. Intre timp am gasit fontul Bree serif si Andika. Fonturi perfecte pentru diacritice. Dar unele diacritice nu vrea sa mi le schimbe pentru ca au fost texte copy paste. Exista vreo solutie (sa le schimb si pe acelea - aici nu ma refer sa fac asta manual)
In word (sau editorul tau preferat), find/replace.
Pentru ca din cate stiu sunt 2 feluri de diacritice, cu virgula/cu sedila. (sper sa nu vb prostii).
Iei cu copy din text si pui la "find", iar la "replace" scrii de la tastatura caracterul respectiv.
Nu stiu sigur cazul tau, dar cel mai probabil de la asta este.
Trust, but verify.
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)