Am oferit in trecut servicii de creare continut text si am colaborat cu succes cu peste 100 de membri ai acestui forum. Nu au fost niciodata probleme, colaboratorii au primit articolele conform intelegerii si nu imi amintesc sa fi dezamagit pe cineva.

Intrucat doresc sa imi rotunjesc putin veniturile si am ceva timp liber pe care as dori sa il valorific, doresc sa ofer in continuare acest serviciu.

Ma pot mula pe aproape orice nisa insa le prefer pe cele mai generaliste. Am scris articole pe nise medicale, de tehnologie, constructii, turism si multe altele.

Intrucat doresc sa ofer un serviciu bun, bazat pe calitate, ci nu cantitate, primilor 5 clienti le voi trimite gratuit un articol de test.
Pentru a putea pastra un aport marit de calitate nu voi scrie articole peste 500 cuvinte.

Preturile nu vor fi in functie de numarul de cuvinte, ci per articol, fiecare articol avand 300-500 cuvinte in functie de nisa, subiectul abordat si cerinta clientului.

Preturi:
a) 5 bucati - 50 ron
b) 10 bucati - 90 ron
c) 20 bucati - 170 ron

Preturile pot fluctua pentru articolele care necesita o documentare temeinica insa nu ar trebui sa fie probleme.


Astept comenzi aici, sau pe privat. Pentru membrii cu reputatie slaba, sau cei cu care nu am colaborat voi dori plata anticipat, dupa ce voi oferi un articol de test sau exemple de articole scrise.