Am decis sa deschid si un topic pentru articole scrise la comanda, asta pentru ca multa lume imi trimite mesaje pentru a ma intreba.
Ce zic eu ca ofer? Articole bine scrise, seriozitate, respectarea termenelor, flexibilitate fata de ce isi doreste clientul. Cred ca ma recomanda si faptul ca am multe mii de articole scrise de-a lungul anilor. Daca vrei sa mergi la sigur cu textele pentru site (nu vrei chestii aproximative sau "merge si asa") cred ca sunt unul dintre cei care iti pot da siguranta asta.
As spune ca specializarea mea e sa fac textele sa fie interesante (indiferent de domeniu), cu titluri care te indeamna sa dai click. Ca sa va faceti o idee despre asta, aici e topicul de articole gata scrise: Articole scrise, 753 de subiecte :). Pret bun, livrare rapida
Teme pe care le abordez: Scriu foarte bine pe nutritie, sanatate, fitness, turism, sport (mai ales fotbal), dar si pe multe altele. Evit chestiunile legate de IT si alte domenii prea specializate. Sigur, in principiu pot scrie orice, asta pentru ca ma documentez foarte bine, insa evit temele care imi ocupa prea mult timp.
Preturi: In principiu, pleaca de la 3 euro pentru articolul de 500 de cuvinte. Asta nu inseamna ca daca imi iese de 800 cer mai mult. Ramane la fel, in cazul in care n-am stabilit altceva. Daca e ceva mai complicat, cu vreo cerinta deosebita, creste. In anumite cazuri pot chiar sa cobor putin sub, dar e nevoie de un motiv bun. Primesc banii prin PayPal (gift).
Alte detalii, pe PM.