Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Scriu texte atractive - daca vrei sa mergi la sigur

Scribul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    80
    Putere Rep
    21

Implicit Scriu texte atractive - daca vrei sa mergi la sigur

Am decis sa deschid si un topic pentru articole scrise la comanda, asta pentru ca multa lume imi trimite mesaje pentru a ma intreba.

Ce zic eu ca ofer? Articole bine scrise, seriozitate, respectarea termenelor, flexibilitate fata de ce isi doreste clientul. Cred ca ma recomanda si faptul ca am multe mii de articole scrise de-a lungul anilor. Daca vrei sa mergi la sigur cu textele pentru site (nu vrei chestii aproximative sau "merge si asa") cred ca sunt unul dintre cei care iti pot da siguranta asta.

As spune ca specializarea mea e sa fac textele sa fie interesante (indiferent de domeniu), cu titluri care te indeamna sa dai click. Ca sa va faceti o idee despre asta, aici e topicul de articole gata scrise: Articole scrise, 753 de subiecte :). Pret bun, livrare rapida

Teme pe care le abordez: Scriu foarte bine pe nutritie, sanatate, fitness, turism, sport (mai ales fotbal), dar si pe multe altele. Evit chestiunile legate de IT si alte domenii prea specializate. Sigur, in principiu pot scrie orice, asta pentru ca ma documentez foarte bine, insa evit temele care imi ocupa prea mult timp.

Preturi: In principiu, pleaca de la 3 euro pentru articolul de 500 de cuvinte. Asta nu inseamna ca daca imi iese de 800 cer mai mult. Ramane la fel, in cazul in care n-am stabilit altceva. Daca e ceva mai complicat, cu vreo cerinta deosebita, creste. In anumite cazuri pot chiar sa cobor putin sub, dar e nevoie de un motiv bun. Primesc banii prin PayPal (gift).

Alte detalii, pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Implicit

Ma-ar interesa comunicate de presa in format unic. Info suplimentar aici Caut persoana cu experienta pentru comunicate de presa
    Sunt super multumit de Antonio dar am clienti in conflict de interes cu muncile lui si uneori nu se poate.
    Ideea generala e asa: aceeasi poveste de lansare site scrisa in 10-15 versiuni, asftel inca sa fie texte unice.
    Interesat? Pentru detalii: sorin@underclick.ro
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    80
    Putere Rep
    21

Implicit

Reactualizez oferta pentru articole pe sanatate, nutritie, turism. Pot fi exceptii si pentru alte domenii, insa trebuie discutat.

Articolele vor fi scrise fie de mine, fie (mai ales) de cineva care scrie sub indrumarea mea (editate de mine pentru a ma asigura ca sunt de calitate.

Ofertele, doar pe PM.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Am colaborat si colaborez cu Lucian si pot spune ca omul stapaneste la perfectie arta scrisului. Il recomand cu incredere ca fiind unul dintre cei mai buni writeri pe care ii poti gasi pe seopedia si nu numai.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Kreator este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    31st May 2015
    Locaţie
    Timișoara
    Vârstă
    44
    Posturi
    233
    Putere Rep
    19

Implicit

Am colaborat cu Scribul, sunt foarte multumit, asa cum spunea si colegul este un bun writer, recomand!

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    296
    Putere Rep
    21

Implicit

Recomand! Colaboram de ceva timp! Totul merge foarte bine! Am colaborat si eu cu multi de aici, dar articolele lui par cele mai bune de pana acum! Nu se zgarceste la cuvinte, nu incearca sa incheie articolul daca ajunge la 500 cuvinte, frecvent se ajunge la 700-800!

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    80
    Putere Rep
    21

Implicit

Salut!

In primul rand le multumesc colegilor pentru aprecieri, precum si celor care mi-au solicitat serviciile in perioada asta, imi pare rau ca nu am putut sa ii ajut pe toti.

In al doilea, trebuie sa spun ca nu mai pot lua comenzi pentru cam o luna, din motive personale. O sa revin cu un update cand sunt disponibil.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    80
    Putere Rep
    21

Implicit

Salut!

Dupa o lunga absenta, revin cu reactualizarea ofertei.

Pot lua un numar (destul de limitat) de comenzi sau mai pot redirectiona o parte a lor catre 2-3 colaboratori.

Ce pot garanta e ca scriu lucruri de calitate.

Nisele mele preferate: Sanatate, fitness, suplimente. De asemenea, unul dintre colaboratorii mei scrie mult pe retete (de obicei si cu poze)

Pot scrie (chiar bine, zic eu) pe fotbal, recenzii de carti samd.

Evit domeniile tehnice sau prea specializate.

PS - Scriu si in limba engleza.

PPS - Va rog sa purtam discutiile doar prin mesaje private pentru a nu ocupa topicul.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 21st June 2013, 11:24
  2. Vrei, nu vrei...VOTEZI !
    De Claudiu B în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th April 2011, 12:52
  3. cel mai sigur mod de a cumpara domenii
    De kmedia în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th September 2009, 12:43
  4. Care e mai sigur?