Scriu articole pe nise generaliste contra unui domeniu .com (ma intereseaza mai mult sa-l pot inregistra eu).
Pot scrie pana la 10 articole a cate 350-400 cuvinte, daca doriti un exemplu de articol scris in seara asta dati-mi mesaj privat.
Scriu articole pe nise generaliste contra unui domeniu .com (ma intereseaza mai mult sa-l pot inregistra eu).
Pot scrie pana la 10 articole a cate 350-400 cuvinte, daca doriti un exemplu de articol scris in seara asta dati-mi mesaj privat.
in progress...
Nu mai bine cauti un cupon de reducere la godaddy si iti iei singur un domeniu .com care costa in jur de 2 dolari?![]()
Si articolele le stergi dupa? Sau in ce fel tragi teapa?
wptricks.info/pluginuri-ecommerce/ era un link de al meu, articol scris de mine, si ai tras teapa
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
le scriu si ti le dau, pe sistemul asta.
@redhat - nu e pentru mine domeniul, dar articolele le scriu eu. vreau sa ajut pe cineva, iar sa platesc eu domeniul nu-mi permit in momentul de fata din diferite motive.
btw lovelife, legat de ce s-a intamplat ar fi ok sa nu ne intindem aici - stiu ca am gresit, sunt constient de gravitatea situatiei si accept sa fiu tratat ca atare. Sunt mai multe chestii la mijloc pe care nu vreau sa le discut public.
edit: legat de site-ul respectiv mi-am primit si eu teapa mea. l-am vandut cu conditia de a fi pastrate cateva linkuri. n-au fost, dar tot vina mea este ca am crezut in cine nu era cazul.
sper ca in viitor sa ma revansez.
in progress...
Scriu articole in schimbul domeniului [dot] com sau ma pot ocupa de administrarea unor website-uri in Wordpress, postare articole la intervale de timp si asa mai departe.
Astept sa ma contacteze cineva interesat.
Multumesc.![]()
in progress...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)