Cum nu am castigat?!? pfoa ar trebui sa avem aici un bid reminder si un auto bid
MirceaG uite daca vrei ceva umanitar Advertoriale si banere gratuite pe mamicamea.ro
Cum nu am castigat?!? pfoa ar trebui sa avem aici un bid reminder si un auto bid
MirceaG uite daca vrei ceva umanitar Advertoriale si banere gratuite pe mamicamea.ro
@inscaun
Ultima suma licitata a fost de 140, castigatorul a achitat 150 (a rotunjit).
Dupa cum am promis, am revenit cu noi articole pentru o noua licitatie. Pentru a evita episodul anterior, rog persoanele care nu au acces la marketplace sa apeleze la un coleg. In rest, conditiile sunt aceleasi: castigatorul plateste direct in contul umanitar, face dovada platii public, eu transmit articolele.
Ungaria – 30 articole: Orasele Szentendre, Baja, Szirak, Szolnok + 26 obiective turistice Budapesta (total 13600 cuvinte, calitate proasta)
Danemarca – 8 articole: Tara + Orasele Aalborg, Bornholm, Copenhaga, Odense, Randers, Ribe, Svendborg (total 4700 cuvinte, calitate medie)
Licitatia se incheie la ora 23.59, duminica 2 iunie.
80 RON de la mine! Rog ca toate ofertele sa fie postate public... multumesc!
@mirceaG
Am si spus..cei care nu au acces, sa apeleze la un coleg de incredere care sa liciteze in numele lor.
Castigatorul acestei transe este MirceaG. A fost si singurul care a licitat. Astept dovada platii si voi transmite articolele.
Ok, mersi de licitatie. Revin cu dovada platii, cel mai probabil miercuri!
Stima
Lol, ce m-am pacalit. Avand in vedere cat de repede a licitat Mircea am crezut ca va fi mare batalie asa ca m-am retras. Dar cand colo, a ramas singur
Oricum, felicitari castigatorului!
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
@Mircea
Ok. Felicitari si din partea mea!
@haos
Cred ca va urma inca o serie. Trebuie sa verific niste articole mai vechi.
Dovada platii: donatie.jpg
Trimit PM imediat pentru detalii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)