Tu realizezi ca esti intr-o grava confuzie? Donatie tip Becali era daca eu as fi donat banii respectivi si as fi vrut sa-mi atrag admiratia. In acest caz, donatorul este user-ul ainaw, si el merita admiratia noastra pentru donatie, nu eu. Eu doar am oferit un motiv pentru care sa se faca o donatie.
Pentru ca am considerat ca nu era corect sa intrerup licitatia fara sa ofer posibilitatea si celor care licitasera sa vina cu o contra-oferta, am extins termenul. Insa n-a mai licitat nimeni.
Referitor la "Nu este nici o licitatie pe sub mana. Uiti ca eu nu am nici un castig din asta? Mai citeste inca o data si, daca e nevoie si de mai multe ori, ce am spus la inceputul acestui post
Scot la licitatie o prima transa de 50 de articole..." Ce am vrut sa subliniez era altceva...dar imi pierd timpul aiurea sa-ti explic (oare pentru a cata oara) ca eu nu am nici un castig de pe urma acestei licitatii. Pentru a evita suspiciunile am si spus: banii se vireaza DIRECT in contul asociatiei umanitare, nu la mine.
Dar, dupa cum am spus, inca ai posibilitatea de a face un gest frumos si sa faci o donatie, asa cum ai afirmat (decat sa pierzi vremea sa demonstrezi ca eu as face "manarii" (apropos, vreau sa-mi spui concret si public ce am avut de castigat prin asta))

Răspunde cu citat