Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 42

Subiect: Licitatie articole

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Mircea, licitatia e din 19 mai, puteai sa tot pui bid-uri de-atunci ca nu te tinea nimeni. Numai eu cat l-am batut la cap cu tot felul de aiureli d-ale mele si ma mir ca nu l-am scos din sarite. Asa ca puteai oricand sa-l contactezi, daca a stat el sa raspunda la aiurelile mele, sigur iti raspundea si tie daca aveai intrebari.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

MirceaG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu are legatura cu aiurelile tale. Era vorba doar ca eu am licitat corect, asa cum se face la o licitatie, si am postat o suma care pana in ora 12 noaptea, era PUBLIC ceea mai mare. Daca se fac oferte prin PM, atunci numai e licitatie, pentru ca in cazul unei licitatii, ofertele nu se fac privat. Nu ma deranjeaza ca am "pierdut", ci faptul ca nu a fost o licitatie corecta.

In fine numai conteaza, felicitari castigatorului si asteptam si noi vesti despre locul in care s-au dus banii pentru articole, eventual si o dovada... nu de alta, dar poate mai punem mana de la mana, si facem o suma mai mare sa-i bucuram mai tare pe cei la care au ajuns banii, si-asa destul de putini.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

As dori sa multumesc colegilor care au licitat si in mod special castigatorului pentru gest si pentru ca imi da posibilitatea de a sustine ce urmeaza sa spun cu probe.

@mirceag
    Este perfect adevarat ca ai licitat corect. Este perfect adevarat ca e si vina mea ca nu am fost online pana in ora 12 sa anunt faptul ca am primit via PM o suma peste cea licitata de tine. Dar, la fel de adevarat este faptul ca am prelungit licitatia cu 12 ore pentru a permite altora, inclusiv tie, sa concureze corect si sa aiba timp sa liciteze peste suma respectiva. Nu s-a intamplat nimic, am stat online special pentru asta.

O sa te intrebi de ce am acceptat si mesajele primite via PM. Pentru ca imi doream ca suma stransa pentru acest gest sa fie cat mai mare. Si am acceptat sa fiu suspectat de "manevre", "incorectitudine" ...pana acum. Dovada platii este aici: http://ainaw.com/donatie.PNG (inca o data multumesc pentru acceptul de a publica chitanta).

MirceaG, tu chiar ai impresia ca m-as preta la o magarie de 100 de lei? Tu chiar ai impresia ca eu renunt la 100 de articole GRATIS doar ca sa ma compromit pentru o nimica toata? N-ai inteles nimic din acest post, te asigur. In ciuda incercarilor mele (si ale lui Haos, multumesc) de a-ti explica "de ce", tu ai preferat sa ma suspectezi in continuare. Daca acum te-ai convins, ai posibilitatea de a face "o suma mai mare sa-i bucuri mai tare pe cei la care au ajuns banii, si asa destul de putini". Asteptam dovada.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    27

Implicit

LICITÁȚI//E ~i f. Vânzare în public a unor bunuri materiale, ce revin persoanei, care oferă cel mai înalt preț; mezat. [G.-D. licitației; Sil. -ți-e] /<fr. licitation, lat. licitatio, ~onis

Nu este nici o licitatie pe sub mana. Uiti ca eu nu am nici un castig din asta? Mai citeste inca o data si, daca e nevoie si de mai multe ori, ce am spus la inceputul acestui post
    Scot la licitatie o prima transa de 50 de articole...

@mirceag
    Este perfect adevarat ca ai licitat corect. Este perfect adevarat ca e si vina mea ca nu am fost online pana in ora 12...

Sa inteleg ca e si vina mea? Sau a altcuiva? De ce ar mai fi cineva vinovat nu reusesc sa inteleg.

Pentru faptul ca ai donat, tot respectul, dar asta nu iti da dreptul sa faci lucrurile la misto. Daca faci donatii tip Becali ...

Nu inteleg cu ce am gresit ca am licitat CORECT, si ca am fost nemultumit de finalul unei "licitatii" incorecte?

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Tu realizezi ca esti intr-o grava confuzie? Donatie tip Becali era daca eu as fi donat banii respectivi si as fi vrut sa-mi atrag admiratia. In acest caz, donatorul este user-ul ainaw, si el merita admiratia noastra pentru donatie, nu eu. Eu doar am oferit un motiv pentru care sa se faca o donatie.

Pentru ca am considerat ca nu era corect sa intrerup licitatia fara sa ofer posibilitatea si celor care licitasera sa vina cu o contra-oferta, am extins termenul. Insa n-a mai licitat nimeni.

Referitor la "Nu este nici o licitatie pe sub mana. Uiti ca eu nu am nici un castig din asta? Mai citeste inca o data si, daca e nevoie si de mai multe ori, ce am spus la inceputul acestui post
    Scot la licitatie o prima transa de 50 de articole...
    " Ce am vrut sa subliniez era altceva...dar imi pierd timpul aiurea sa-ti explic (oare pentru a cata oara) ca eu nu am nici un castig de pe urma acestei licitatii. Pentru a evita suspiciunile am si spus: banii se vireaza DIRECT in contul asociatiei umanitare, nu la mine.

Dar, dupa cum am spus, inca ai posibilitatea de a face un gest frumos si sa faci o donatie, asa cum ai afirmat (decat sa pierzi vremea sa demonstrezi ca eu as face "manarii" (apropos, vreau sa-mi spui concret si public ce am avut de castigat prin asta))

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@MirceaG - sa inteleg ca ai nevoie de 100 de articole la misto despre destinatii din Caraibe si esti dispus sa dai 150 RON pe ele?
    Pana cand ai nevoie?
    Trust, but verify.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    @MirceaG - sa inteleg ca ai nevoie de 100 de articole la misto despre destinatii din Caraibe si esti dispus sa dai 150 RON pe ele?
    Pana cand ai nevoie?
    Nu in mod special, dar tinand cont ca erau pentru un caz umanitar, am licitat vazand ca nimeni nu a facut-o. Si nu vroiam sa atrat atentia asupra castigatorului. Felicitari lui, ci doar asupra faptului ca persoana in cauza nu intelege termenul de licitatie, chiar daca scopul final al acesteia era o cauza nobila.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

MirceaG
    Ca mi-am adus aminte. Eu mai am niste texte proaste primite si de la I Laurentiu, pe care nu le voi folosi (sunt despre obiective turistice din Budapesta) si altele despre orase din Cipru si Danemarca. Posibil sa mai fie si altele, trebuie sa verific. Te anunt cate sunt in total (posibil undeva la 40-50 de articole). La fel, suma virata in cont umanitar.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    MirceaG
    Ca mi-am adus aminte. Eu mai am niste texte proaste primite si de la I Laurentiu, pe care nu le voi folosi (sunt despre obiective turistice din Budapesta) si altele despre orase din Cipru si Danemarca. Posibil sa mai fie si altele, trebuie sa verific. Te anunt cate sunt in total (posibil undeva la 40-50 de articole). La fel, suma virata in cont umanitar.
    Daca sunt pentru aceeasi cauza, e ok si sunt de acord. Ma anunti daca le gasesti.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Ok, lasa-ma cateva ore sa verific, ca sunt peste 15.000 de articole prin care trebuie sa ma uit. Voi intocmi o lista cu ce cuprind ele si cate sunt.

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [Licitatie] domenii
    De N.Paul în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th October 2012, 00:41
  2. licitatie scoalaauto.ro
    De Paul în forumul Domenii
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 8th June 2012, 12:36
  3. Licitatie de domenii pe forumul NamesPro.com
    De MarianG în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0