Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: tooluri pt site builder ?

Vizualizare arbore

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu am nevoie sa cumpar un program cu licenta prin intermediul caruia sa adaug produse , sa pun poze ale produselor ,descrieri si preturi,sa organizez produsele pe categorii , sa aiba "cos de cumparaturi",sa am rubrica de Cautare pe site ,FAQ ,Contact,Top produse etc
    Am gasit pe net diverse demo la astfel de programe de ecommerce site builder , dar imi trebuie unul mai complex , sa am cat mai multe meniuri si optiuni .
    Daca aveti cunostinta de un astfel de soft va rog sa imi dati de stire .Pana acum am reusit sa invat doar ceva HTML(am 2 siteuri,dar am platit pe cineva sa le faca) - sunt de 2 luni in "bransa" .

Tks

Citat Postat în original de ben Vezi Post
    Acel omuleţ mic de care vorbeşti are toate motivele pentru aţi cere bani. El ştie exact ceea ce ai nevoie. Nu exista nici un tool performant care sa inlocuiasca omul.
    Vreau sa il inlocuiasca 80% , nu mai mult

Citat Postat în original de tis Vezi Post
    Ai putea sa-ti incerci norocul cu Macromedia Dreamweaver sau alternativa open-source, NVU desi cel mai bine ar fi sa platesti un profesionist sa faca treaba sau cel putin un amator care are ceva experienta in spate (studenti la info, de exemplu).
    Cu studenti la info as face siteul in vreo 2 luni probabil si cand vreau sa modific ceva tot la ei trebuie sa apelez . Un soft site builder bun mi-ar rezolva problema.Lucrez 2 saptamani nonstop si am siteul gata , pe care il modific tot eu ,anytime. Evident,siteul facut cu builder va avea anumite limitari in a-l putea modifica dupa aceea .
    Ultima modificare făcută de Krumel; 2nd November 2006 la 20:36. Motiv: Merged

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st June 2010, 14:37
  2. site builder
    De cris în forumul Server side
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 19th November 2007, 00:41
  3. Yahoo site builder - foloseste cineva?
    De Nic în forumul Continut web
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th May 2007, 19:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •