Era o vreme cand obisnuiam sa cred in Mos Craciun. Acum mai cred doar intr-o pereche de ghete calduroase si in reducerile reale pe care le pot gasi in aceasta perioada. S-a dus cu oferta de toamna, in cadrul careia aproape ca am ajuns la 300 de articole scrise.
Ce aduce insa Mos Craciun e mai consistent si ma refer aici la preturi. Pentru cei interesati de preturile pe care eu si echipa cu care lucrez le practicam, e de verificat Content Writeri
Ei bine, Seopedia mi-a oferit mai mult decat oportunitati. 90 % din posturile mele sunt recunosc in MarketPlace si sincer daca as avea mai multe de dat, pentru a ajuta comunitatea as face-o insa nu am asa ca singurul lucru pe care pot sa-l fac este sa ofer articole la preturi mai mici.
25% reducere for real la articole de toate marimile.
Articole de ~300 cuvinte, 1,5 E bucata
Articole de ~400 cuvinte, 2,25 E bucata
Articole de ~500 cuvinte, 3 E bucata
Deasemenea avem si cateva pachete personalizate cu preturi mai mici decat cele individuale pe articol. Pentru pachete mai mari, discutam pe privat.
Pachet 10 articole de 300 cuvinte, 13E
Pachet 10 articole de 400 cuvinte, 20E
Pachet 10 articole de 500 cuvinte, 27E
Cei care comanda primele 2 pachete de 10 articole de 300 cuvinte vor primi cate un al 11-lea articol gratuit.
Cei care comanda primele 2 pachete de 10 articole de 400 cuvinte vor primi cate un al 11-lea articol gratuit.
Cei care comanda primele 2 pachete de 10 articole de 500 cuvinte vor primi cate un al 11-lea articol gratuit.
P.S Inscrierile pentru pachetele cu articole gratis se fac NUMAI aici.