Dupa cum spune titlul, cumpar articole pe blogurile dvs!
Vreau doar PM, nu mail, nu messenger (cum am mai patit in trecut)
PM cu:
-blog
-pret articol
Articolele le scrieti dvs
Plata doar prin transfer bancar
Site-ul din semnatura
Dupa cum spune titlul, cumpar articole pe blogurile dvs!
Vreau doar PM, nu mail, nu messenger (cum am mai patit in trecut)
PM cu:
-blog
-pret articol
Articolele le scrieti dvs
Plata doar prin transfer bancar
Site-ul din semnatura
Ti-am aruncat un PM.
Si eu.
Inchidem campania.
Multumesc tuturor pentru oferte, am accepte absolut toate ofertele (din cate stiu eu)
Eu nu am primit raspuns.
Pentru cei care nu le au cu ''bancile''.... Din banci diferite nu intra banii instant.....
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu recomand userul Bogdan Calin!
Nu intelege unele lucruri: din motive legate de conducerea firmei am intarziat plata cu cateva ore.
Am fost certat pentru aceasta intarziere.
Cu tot respectul, nici eu nu te recomand. Ti-am oferit serviciile mele, iar in doua ore era gata tot. Apoi imi spui ca banii ii trimiti in cca doua ore ca ai treaba, sa zicem ca am inteles, desi era frumos (cum am zis si in PM) sa spui ca banii nu ii oferi exact dupa. Au trecut cele doua ore, te-am contactat si:Succes.am treaba de facut, vine fan curier la 7, dupa 7 fac plati.
P.S: Nu conteaza cand ajung banii la o adica, ci conta ca ti-ai respectat cuvantul.
Am zeci de colaborari pe forumul asta, am platit si 300 euro pe un banner pe o luna...pot confirma userii.
Dar mi se pare penibil sa facem un circ pentru 60 lei.
Am intarziat 2-3 ore o plata....mi se pare penibila atitudinea asta....
Pacat ca gasim genul asta de useri pe forum....care nu au putina rabdare
Cand mergi la magazin, cred ca platesti dupa ce-ti da produsul sau? Inca mai exista buticuri care dau pe datorie si de asta zic "sau". Nu vad circul, unde-i? Nu mi se pare normal sa alerg dupa banii mei, da, dupa aia 60 de lei. Ar trebui sa-mi fie rusine, asa-i? Am avut destule tranzactii si eu pe Seopedia, iar tu esti primul cumva, asa cum sunt si eu pentru tine.
Aici imi inchei discursul. Weekend placut.
Esti penibil!
Nu a zis nimeni sa alergi dupa bani.
am intarziat plata 2 ore....
Am rezolvat si cu plata...
Imi cer scuze ca nu am facut-o instant...
Ultima modificare făcută de eamc; 25th May 2012 la 19:30.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)