Am mai facut un topic si vad ca a fost sters.
Cumpar numai advertoriale pe nisa it/tech/telefoane .. pentru un prieten !!
ofertele le astept pe pm
Am mai facut un topic si vad ca a fost sters.
Cumpar numai advertoriale pe nisa it/tech/telefoane .. pentru un prieten !!
ofertele le astept pe pm
Sper ca ai primit mesajul meu![]()
era vorba sa nu mai postam anunturi pentru prieteni.Am mai facut un topic si vad ca a fost sters.
nu este nici o problema .. momentan nu are timp sa se acupe el .. si de asta am zis sa postez eu .. daca se plateste nu stiu unde e problema ?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ce sa accepte?El nu mi-a facut un serviciu mie de mai bine de un an de zile pentru care l-am platit si nici nu mi-a dat banii inapoi. Doar alte minciuni si promisiuni neonorate. Si-a luat destule suturi in fund de la mine atunci, dar tot aci e
![]()
Rusu Mihai si cu banii mei ce se mai aude? ai incasat banii, ai emis factura, pana nu primesc serviciile sau banii, esti doar un tepar si nu mai ai dreptul moral sa oferi servicii pe SEOpedia nici pentru tine si nici pentru un prieten
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Atunci nu stiu ce mai cauta pe aici. Acum vine si intrebarea, ce mai cauta pe aici? Sa nu zic ca i-am trimis oferta mea (exact pe nisa IT) si el mi-a oferit 7 dolari pe un advertorial (300 - 350 de cuvinte) ce ar fi trebuit sa-l public pe doua din site-urile mele. El nu e prost, nu nu, noi suntem.
Trist, e cam neserios. Oferta trimisa si răspuns la ea din părți, deci e cam urata treaba cu el...
tosin.
Eu am colaborat cu el la cateva chestii ( i-am publicat un advertorial si am si cumparat advertoriale de la el in trecut , si a fost cinstit) , stiu ca mai avea antecedente .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)