Salutare,
Vand pagina de facebook : https://www.facebook.com/eRevistaonline , momentan are 9.500 de fani , din Romania obtinuti prin facebook ads.
Am setat deja numele , dar am pus unul generic : Revista online, astfel incat pagina se potriveste pentru aproape orice site .
Fanii or sa creasca in urmatoarele 2 saptamani pana la 11k probabil ( 2000 au venit singuri in ultimele 2 saptamani, deoarece aplicatie numele tau indian este inca virala).
Daca doriti sa cresteti numarul de fani, puteti promova prin facebook ads , aplicatia numele tau indian, iar eu de exemplu cu 50$ am obtinut 10mii de fani reali si targetati, va pot da ad-ul care a avut cel mai mare succes.
Pagina poate fii folosita pentru a va promovare feed-uri de la site-urile voastre sau marketing afiliat.
Eu am facut pagina in ideea de obtine sute de mii de fani, dar nu mi-a iesit si vreau sa ma concentrez pe altceva.
Pretul se invarte pe la 220E (era mai ieftin acum ceva timp in alt thread, dar erau mai putini fani) , pentru 299E va pot da pagina cu 30mii de fani obtinuti prin facebook ads, adica reali, cu mentiunea ca trebuie sa asteptati 1-2 luni pentru asta .
Multumesc!