Desi nu raspund exact la topic, vreau sa spun ca de obicei, conteaza in primul rand calitate articolelor. Urmeaza bineinteles seriozitatea dar asta nu inseamna ca putem fi indiferenti in fata pretului. De multe ori, trebuie sa cauti pana sa gasesti pe cineva sa le indeplineasca pe toate.
De obicei, ma chinui sa le "practic" pe toate daca pot spune asa. Din pacate, singura problema cu care m-am confruntat a fost incapacitatea de a respecta termenele a 3-4 persoane din cele peste 50 pentru care am scris. Asta se intampla in primul rand, din cauza faptului ca preturile sunt mici, ceea ce fac comenzile sa fie mari. O mica eroare in estimarea timpului si s-a dus tot. Clientul nu este interesat de faptul ca tie ti s-a dus de exemplu calculatorul timp de 3 zile, ceea ce a dus la o intarziere a peste 30 de articole. Mi se pare normal, atat timp cat a platit pentru acel serviciu.
Ca sa revin, cel mai important e de obicei calitatea. Totusi, calitatea practicata la un pret mare nu se merita in conditiile in care castigurile pe ro nu par sa fie astronomice. Astfel, nu va ramane decat sa incercati ca intotdeauna sa cautati un raport acceptabil.

Răspunde cu citat