Sunt si eu interesat, trimite-mi te rog PM cu linkul siteului si adresa ta de paypal.
Si stai linistit, nu lucrez la Google![]()
Sunt si eu interesat, trimite-mi te rog PM cu linkul siteului si adresa ta de paypal.
Si stai linistit, nu lucrez la Google![]()
Am raspuns la toate PM-urile.
Lucrurile stau asa:
- inainte ca eu sa ma apuc de scris sau sa primesc banii, ar trebui sa stiu despre ce este vorba. Nu are nici un sens ca cineva sa imi trimita banii si apoi sa ii trimit inapoi pentru ca nu accept conditiile impuse.
- n-o sa pun link-uri pentru o gramada de nise, printre care jocuri online, site-uri de id-uri de mess si magazine afiliate.
- am mai spus-o si o repet: url-ul site-ului este irelevant. Daca aveti nevoie de date suplimentare (date tehnice evident) va stau la dispozitie. Nu vad de ce v-ar interesa adresa in aceasta faza. Colegii care au cumparat advertoriale va pot confirma ca nu e "teapa".
Trust, but verify.
Am cumparat, iar calitatea este mult peste ce ma asteptam. Dane, mai vreau pe inca 10 siteuri asa ( se poate ? ) la fel cum e siteul tau.
Calitate, promtitudine si in primul rand seriozitate.
Legat de teapa, cred ca ar fi ultimul om ce ar da o teapa aici pe forum.
Salut Dan, am mai colaborat in trecut si as fi interesat si acum de o colaborare.
Intrebari:
- domeniul este .ro?
- ip de romania?
- este pe un cont de hosting dedicat sau share?(ip dedicat?)
Multumesc,
Am un blog cu Amenajari Interioare
Daca mai e valabil anuntul trece-ma si pe mine pe lista pentru un advertorial, si anuntama cand imi vine randul sa iti trimit detalii in PM
Astept si o adresa de paypal
Multumesc!
Salutare Dle Dan
Astept un Pm daca oferta mai este valabila.
Multumesc
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)