Ok, daca vrei sa-i dam cu regulamentul, iti arat urmatoarele de aici: Regulament Seopedia
4. Nu folositi un limbaj neadecvat. Prin limbaj neadecvat noi intelegem: injuraturi, lipsa bunului simt, aducerea de jigniri la adresa altor membrii sau la adresa echipei de moderare / administrare (indiferent de natura jignirilor) precum si intervenirea intr-un subiect, in care sa creati o disputa, folosind afirmatii malitioase si nefondate. Deasemenea, in cadrul forum-ului Seopedia nu se accepta rasismul sau orice fel de discriminarea sociala sau culturala. Daca nu intelegeti pe deplin regula aceasta, fiti : calmi, maturi, intelegatori si mai ales saritori la problema aproapelui.
6. Cand realizati un post, va rugam nu folositi limbaj pueril, indecent, "mirc-style" sau a-roman: "Shi vom merge la cineva" , "Gugal" etc. Deasemenea, va rugam fiti foarte atenti si la corectitudinea gramaticala a post-urilor dvs. Corectati-va greselile gasite (revazand inca odata post-ul, inainte de a-l trimite pentru publicare). Mai bine 10 cuvinte scrise corect, decat sa fie apoi 5 post-uri ale altor membri, care incearca sa descifreze ce ati scris.
18. Nu va spalati rufele in public pe Seopedia. Pentru asta exista PM, messenger si televiziunile publice.
Astea le-ai incalcat tu
Apoi, eu ti-am oferit o informatie cu privire la unul dintre siteurile tale, nu am facut aprecieri personale la calitatea vreunuia dintre ele, conform punctului 20.
Sa nu uitam ca
21. Bump-uri Nu sunt permise bump-urile in scopul promovarii unor produse sau servicii. Detinatorii de portofolii de domenii/site-uri au voie sa creeze un singur thread in sectiunea marketplace in care sa isi prezinte portofoliul. In caz ca se fac modificari privind structura portofoliului (schimbare de pret, adaugare domenii/site-uri, etc..), primul post trebuie editat si actualizat.
Doar pentru astfel de threaduri, se permite un bump comercial la fiecare 30 zile, in scopul actualizarii portofoliului.
Nu cred ca au trecut 30 de zile ca sa faci bump, right?
LE: Acum, cine ar trebui sanctionat?

Răspunde cu citat