La noapte
- PageRank 4
- Domeniu din 2008
- 820 Posts
- Alexa 1,113,738
Zettule poate vom colabora pe viitor.
Val33ntyn.info si Consumatorul.Com aveti PM cu datele despre articol! Dati reply la PM cu contul vostru de paypal. Cat despre nesimtitii care m-au invadata pe messenger sa-mi spuna ca sunt scammer pentru simplu fapt ca nu m-au interesat advertorialele de la ei. Gen Perfu lasati-o mai moale. ca si cu 10 euro si fara 10 euro tot o sa muriti de foame.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Eu nu te-am invadat pe messengerNici macar nu ti-am trimis mesaj privat, m-am conformat cu cerintele tale - adica sa postez pe topicul acesta. Eu iti inteleg frustrarea, dar ar fi frumos din partea ta sa dai explicatii in cazul celor care au fost refuzati. La fel cum si eu, la fel ca altii am fost dragut sa-ti ofer niste date cu privire la unul dintre siteurile mele.
Hai sa nu mai privim lumea de sus doar pentru ca platim un serviciu, ok?
Amice de unde sa stiu ca somnulescu esti tot tu? Oricum nu ai fost corect pentru ca aici ai venit cu un blog iar pe messenger cu alt blog! Am zis ca o sa tin cont de blogul tau pe viitor! pt ca acuma am buget limitat pentru 3-4 articole. Am ales 3 bloguri care s-au conformat cerintelor mele!
De ce nu ai pus si tu toate blogurile intr-un mesc pe topic ? Cum au facut altii![]()
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Te-am contactat eu pe tine pe messenger cu privire la acest topic? Cand? Imi pare rau, dar nu-mi aduc aminte sa fi facut asta. Eu am fost chiar primul care a lasat mesaj pe acest topic, vezi aici: Cumpar articole advertoriale.
Apoi, oferta mea o ai in semnatura.
PS: m-am uitat mai inainte in arhiva de messenger si nu am contactat pana acum ID-ul pe care-l ai trecut la profil.
Totul a decurs OK. Recomand !
D R G
Bancuriok.com - pr 3
Articole adaugate : 4500+
Pagini indexate : Aproximativ 25.100 (de) rezultate (0,21 secunde)
Alexa : Alexa Traffic Rank: 395,319 Traffic Rank in RO: 2,784'
Pret : 13e
Nu am vazut ca nu mai este valabil ... scuze !
Ultima modificare făcută de Ing3ras; 17th September 2011 la 17:09.
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Am colaborat cu Lupanu pentru a doua oara si totul a fost ok, plata a facut-o imediat, il recomand cu caldura![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)