Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Articole la cheie - Nisa IT / Web

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit Articole la cheie - Nisa IT / Web

Buna seara !

Am de vanzare vreo 30 si ceva de articole pe nisa IT / Web.
    Articolele au stat pe worldweb.ro, domeniul l-am vandut din cauza numelui valoros, insa articolele au ramas in posesia mea cu drepturi de autor si tot. Pe Worldweb.ro nu exista content, articolele nu mai sunt indexate deloc acolo, si totul este super ok astfel incat altcineva sa le poata introduce pe blog-ul personal.

Voi oferi cateva titluri aici, impreuna cu un exemplu de articol care l-am scris. Daca doriti mai multe informatii legate de experienta mea ca web content writer ma puteti vizita la ericpolec.com

Titluri:
    Domeniile .xxx acceptate de ICAAN !
    Top free software
    BitDefender 2011 - Prima Experienta
    WordPress upgrade manual
    Blog Reader - Citeste mai mult, mai repede !
    Viitorul YouTube (Partea 3)
    Viitorul YouTube (Partea 2)
    Viitorul YouTube (Partea 1)
    Antivirusii online si securitatea datelor
    Viitorul Mozilla Firefox 4.0
    Dezavantaje iPad
    Magia iPad
    Motor de cautare cu emotii
    Noua ordine mondiala si internetul
    Viitorul Hard Diskului
    Statistici si situatia internetului in Romania
    ......
    De total fiind peste 30 de articole, inca le am in mail pe toate, nu le-am numarat exact, dar sunt cam 34-35.
    Ca numar de cuvinte, majoritatea au peste 500-600, insa sunt ceva si cu peste 1400 cuv.

Vreau mai jos sa postez exemplu de articol, cel mai probabil acesta nu va mai fi inclus in pret pentru ca este indexat de SeoPedia, dar nu-i problema.

YouTube De Viitor

La ora actuala, YouTube reprezinta cel mai complex mediu de filme, videoclipuri
    si muzica pe care utilizatorii au libertatea de a le ridica fara nici o constrangere de
    copyright sau teama ca pirateria se poate intoarce impotriva lor. Dupa foarte multe
    procese prin care a trecut Google, actualul proprietar de drept al serviciului de video
    sharing YouTube, s-a ajuns la concluzia ca orice tentativa de stopare a pirateriei pe care o
    incurajeaza acesta “ameninta modul in care sute de milioane de oameni schimba in mod
    legitim informatii” - citat din avocatii Google. Viacom (celebra firma pentru procesul
    de 1 miliard de dolari), impreuna cu diverse televiziuni din SUA, au batut cu pumnul in
    masa pentru a face dreptate in acest sens, dar nu s-au ales decat cu vorbe dulci din partea
    unor avocati destepti. Daca ma intrebati pe mine, singurul lucru care i-a salvat a fost
    abundenta de utilizatori, raportati la ordinul sutelor de milioane. Nu cred ca justitia ar
    mai fi functionat la fel daca o alta platforma de video sharing obisnuita “calca pe coada”
    Viacom sau alte corporatii.
    In alta organizare de idei, stiind viitorul si orizonturile largi ale deja celebrului YouTube,
    ar fi in regula sa discutam despre ce ne rezerva viitorul noua, utilizatorilor obisnuiti.
    1. YouTube Super Zoom – Ce-ar fi ca in timpul vizualizarii filmuletului sa punem pauza
    si sa apropiem (zoom +) in background ?
    Daca filmul ultra HD PE care il urmarim s-a realizat in natura, putem afla ce fructe
    micute cresc in copacii din spatele lui Silver Stalone, facand acesta facilitate posibila
    datorita calitatii fine si simplului buton de zoom.
    2. Subtitrare dupa voce – Sunt sigur ca de multe ori va enervati cand nu intelegeti ce
    spune actorul dvs preferat intr-un interviu, sau nu gasiti subtitrarea potrivita la filmul de
    suflet. YouTube vine cu rezolvarea!
    Vor concepe un sistem ce analizeaza vocea personajului, o transcrie (text) separat in
    limba originala si, printr-un sistem mai avansat decat Google Translate, ofera instant
    subtitrare la toate cele spuse in film. Tinand cont de avantajele pe care le ofera Google
    Translate la ora actuala, nu va fi o problema traducerea pentru toate limbile lumii.
    3. YouTube 3D rotation – Banuiesc ca la cuvantul 3D ochii ne sclipesc . Ar
    puteaYouTube veni cu ceva de magnitudine si mai mare!
    Cum v-ati simti ca in timpul vizionarii unui meci de fotbal sa puteti controla camera 3D
    si indrepta acolo unde doriti ? Puteti urmari cum se scarpina arbitrul sau admira o blonda
    superba din tribune, totul la un control cu mouse-ul asupra filmuletului.
    Am postat doar trei motive principale pentru care trebuie sa ne bucuram de viata si de
    viitorul tehnologic pe care-l rezerva aceasta !
    Parerea mea, insa, este ca tindem sa apreciem elementele de suprafata si artificialitatea:
    vom putea roti 3D camera dar, din cauza pirateriei ce se extinde ca un cancer, cred ca nu
    vor mai fi productii de calitate si actori talentati. Oricum, indiferent cat am vorbi despre
    asta, nimeni nu poate face nimic. Trebuie sa ne adaptam schimbarii!

.....

Se poate vinde cate un articol sau mai multe odata, insa pentru lista completa cu titluri va trebui sa mai asteptati pentru ca am de rascolit in mail.
    Articolele au fost scrise din placere, pentru momentele cand nu aveam job, tocmai de aceea preturile vor fi cu mult reduse.

Pret: 0.4 E / 100 cuv
    Daca le vreti pe toate 30 si ceva cate sunt, le dau cu 40 E

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

(Vandut!)
    Se poate inchide.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Schimb de Link/Banner Nisa Articole Online
    De lorentzo în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 14th November 2010, 20:45
  2. Cumpar articole nisa imobiliare
    De edy12006 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th November 2010, 13:48
  3. Cumpar articole si blogroll pe nisa auto
    De mihh în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2