Am nevoie de cateva pluginuri si modificari de design
Salutari. Am un nou proiect si am nevoie de ajutor la urmatoarele:
1) Se doreste a se creea un modul de Q&A (guest book) ca pe raspunsuri.info. In sidebar sa apara ultimele 5-10 titluri de intrebari, acestea fiind adaugate de vizitatori fara inregistrare, dintr-o pagina adiacenta. Toate intrebarile se vor gasi intr-o sectiune separata, nu se vor amesteca cu articolele din index. Stiu ca exista pluginuri pentru asa ceva insa nu l-am gasit pe cel potrivit asa ca v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu unul testat si care face exact ce vreau eu.
2) Am 3 iconuri de social network facute pe un model si am nevoie de inca doua pe acelasi design, dar cu alte logouri. Au dimensiunea 65x65 si vor trebui facute la aproximativ 40x40. Sunt in png, insa eu nu ma pricep la grafica.
Cel care mi le face trebuie sa stie si .css ca sa mi le seteze in design acolo unde doresc eu.
3) Caut o persoana creativa care sa imi faca un logo original. Nu doresc furaciuni, vreau ceva frumos si pe tema, lucrat curat. Nu ofer mult asa ca rog decat pe freelanceri sa dea mesaj.
S-ar putea sa mai am nevoie si de niste bare de meniuri pentru widgets.
Astept urgent mesaje private. Oferta este valabila pana maine (duminica seara) insa as dori cat mai curand sa rezolvam.
Multumesc anticipat!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.