Da, am primit banii de la Maldinii, totul a decurs foarte bine, mi-a dat banii inainte.
Astept PM pentru alti doritori.
Tin sa mentionez ca am fost intrebat deja de 2 ori daca scriptul foloseste cron-job-uri, nu nu foloseste nici un fel de cronjob.
Da, am primit banii de la Maldinii, totul a decurs foarte bine, mi-a dat banii inainte.
Astept PM pentru alti doritori.
Tin sa mentionez ca am fost intrebat deja de 2 ori daca scriptul foloseste cron-job-uri, nu nu foloseste nici un fel de cronjob.
Atunci actualizeaza statisticile real time? Nu cred ca e o idee prea buna, mai ales daca sunt f multe siteuri inscrise. Suprasoliciti f mult serverul MySQL. La cateva siteuri mici poate nu ai probleme, dar la siteuri cu trafic mare, o sa iti dea peste cap serverul.
Nu te-ai intrebat de ce Trafic.ro, google analytics si restul nu ofera statisticile real time?
Da, ai dreptate Netul, insa daca are dedicat/cluster suficient de puternic nu cred ca il deranjeaza
Oricum ceea ce nu s-a precizat este ca un asemenea script/site consuma resurse si necesita costuri suficiente pentru hostare
PS/offtopic: netul stiu ca esti activ si pe cwr.ro... domnul dennis este "inteligent", mi-a acordat ban pt ca am indraznit sa il contrazic.
II transmit "sanatate" lui si familiei sale
Netul : Nu mysql este problema, garantez. Problema va fii ca la 2 site-uri cu 50.000/unici pe zi, si 200.000 de afisari va face foarte multe requesturi la Apache, asa ca mysql nu va fii problema, dar se poate pune un cron job foarte usor ca la 10 minute sa bage totul in db. Oricum repet, nu va fii nici o problema cu mysql.
Scriptul este acum la suma de 10 euro, sau 3 euro cu 2 link-uri in footer.
Tin sa mentionez ca userii care cumpara scriptul de la mine vor beneficia pana la craciun de un update al functiilor. Nu intentionez sa-l las in 'paragina'. Astept PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)