Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Baza de date pentru site de versuri

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    39

Implicit Baza de date pentru site de versuri

Salutari. Caut o baza de date cu versuri din melodii romanesti, care sa mearga pe script wordpress. Doresc in primul rand ca versurile sa fie scrise corect si complet, fara zeci de greseli de ortografie si fara versuri incomplete.

Astept aici oferte si idei.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    39

Implicit

Ar putea aparea complicatii in cazul in care voi folosi o baza de date cu versuri pe care o mai au si alte siteuri? In mod normal la versuri nu ar trebui sa se considere duplicate content , insa nu stiu daca chiar asa e.

Vreau sa aflu ca sa ma pot feri de ce care imi ofera spre vanzare baze de date care le au si alte zeci de siteuri.

Multumesc!

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Deci stai sa inteleg. Tu cauti o baza de date cu versuri completa, compatibila wordpress, fara pic de greseli, astfel ca tu sa nu fii nevoit sa faci nimic, decat copy paste si gata, iar in acelasi timp sa fii si singurul care o foloseste, adica sa nu mai fie si pe alte siteuri?

Damn, de ce nu ai spus asa de prima data?

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Deci stai sa inteleg. Tu cauti o baza de date cu versuri completa, compatibila wordpress, fara pic de greseli, astfel ca tu sa nu fii nevoit sa faci nimic, decat copy paste si gata, iar in acelasi timp sa fii si singurul care o foloseste, adica sa nu mai fie si pe alte siteuri?

Damn, de ce nu ai spus asa de prima data?
    Ce ti se pare asa complicat? Poate a avut cineva site de versuri pe platforma wordpress si a tinut la ortografie atunci cand le-a scris. Din moment ce baza de date pe care o caut vreau sa fie pentru wordpress atunci banuiesc ca nu va mai fi nevoie sadau copy/paste ca asta puteam sa o fac si fara o baza de date.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Ce ti se pare asa complicat? Poate a avut cineva site de versuri pe platforma wordpress si a tinut la ortografie atunci cand le-a scris. Din moment ce baza de date pe care o caut vreau sa fie pentru wordpress atunci banuiesc ca nu va mai fi nevoie sadau copy/paste ca asta puteam sa o fac si fara o baza de date.
    el era ironic la partea cu "sa fie folosita doar de tine,sa fie unica" .

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    el era ironic la partea cu "sa fie folosita doar de tine,sa fie unica" .
    Da, am inteles, inca in legatura cu acest aspect m-am adresat cu o intrebare (in postul 2).

Ma gandeam in cazul in care folosesc exact aceeasi baza de date care o mai are si un alt site , nu cumva sa observe google ca este identica si sa fiu penalizat pentru duplicate content. Ca asa daca copiezi de la un site 20 , de la unul 100 e alta treaba. Dar nu toate de pe un site ca aia inseamna ca ai copiat siteul.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

edy, duplicate content se numeste chiar daca vei copia fiecare cantec de pe un site diferit. Nu e nevoie sa copiezi tot siteul ca sa fie duplicate content. De aia se numeste "duplicate content" si nu "duplicate site". Fiecare articol, post, trebuie sa fie original daca vrei sa ai un ranking bun, altfel va fi foarte foarte greu.
    Sfatul meu e ca odata cu fiecare melodie, sa introduci si ceva text (doar 5-10 cuvinte nu-ti vor fi de ajutor) o descriere, niste impresii de-ale tale, etc, etc, ceva care sa fie original.

Si bineinteles, mergand pe ideea ca vei face rost de acea baza de date (desi eu ma indoiesc) sa nu faci greseala sa introduci toate melodiile deodata. Incearca sa-ti stabilesti o limita zilnica sau saptamanala.

Succes!

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    edy, duplicate content se numeste chiar daca vei copia fiecare cantec de pe un site diferit. Nu e nevoie sa copiezi tot siteul ca sa fie duplicate content. De aia se numeste "duplicate content" si nu "duplicate site". Fiecare articol, post, trebuie sa fie original daca vrei sa ai un ranking bun, altfel va fi foarte foarte greu.
    Sfatul meu e ca odata cu fiecare melodie, sa introduci si ceva text (doar 5-10 cuvinte nu-ti vor fi de ajutor) o descriere, niste impresii de-ale tale, etc, etc, ceva care sa fie original.

Si bineinteles, mergand pe ideea ca vei face rost de acea baza de date (desi eu ma indoiesc) sa nu faci greseala sa introduci toate melodiile deodata. Incearca sa-ti stabilesti o limita zilnica sau saptamanala.

Succes!
    Ok, mersi frumos pentru pareri si pentru sfaturi. Eu ma culcam pe urechea ca daca e vorba de versuri acestea sunt la toti lafel si deci nu am de ce sa fiu penalizat, dar nu m-am gandit ca avand toti acelasi continut concurenta devine tot mai grea.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar urgent baza de date pentru director web
    De Consumatorul în forumul Continut web
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 17th October 2009, 01:43
  2. Putin ajutor cu baza de date pentru anunturi
    De Federals în forumul Server side
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 11th August 2008, 02:16
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st March 2008, 20:40
  4. Site dinamic, tot contentul din baza de date
    De guapa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 18th January 2008, 22:50
  5. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th May 2007, 22:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •