Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Caut parteneri

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de vladgidea Vezi Post
    Stiu, mi-am dat seama. dar prima oara trebuie sa il conving pe el. Nici eu nu imi las prietena sa cumpere online ceva (de ex) pana nu are acordul meu 100%
    Jeez de parca ar lua banii de la tine. Sunt 3 cazuri: a) e foarte naiva; b) te va lasa in curand; c) nu exista prietena deloc. Tind sa cred ca e undeva intre b si c pentru ca daca stai cu o tipa atat de naiva care face tot ce-i spui problema e la tine.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Jeez de parca ar lua banii de la tine. Sunt 3 cazuri: a) e foarte naiva; b) te va lasa in curand; c) nu exista prietena deloc. Tind sa cred ca e undeva intre b si c pentru ca daca stai cu o tipa atat de naiva care face tot ce-i spui problema e la tine.
    Vai, esti culmea
    Stii cu cine semeni tu Nosfer? Ford sau Zaphod din Ghidul autostopistului intergalactic, e posibil sa iti placa cartea ...

ontopic: corect de ambele parti mi s-ar parea sa angajezi writeri sa iti scrie articole si sa ramai tu cu 100% , din aceleasi motive care s-au mai discutat, nu cred ca ambele parti sunt avantajate, asa, cum am spus eu, nu mai sunt dubii....
    Ultima modificare făcută de Prometeu; 5th June 2009 la 08:32.

vladgidea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    32

Implicit

@Nosfer Mai omule, dar de ce esti irascibil? o.O Nu poti jigni asa lumea dude, eu m-as supara. Eu cred ca tipa e interesata si ea, ca nimeni nu se foloseste asa de cineva... nu fi rau.

In plus, eu am lansat o propunere, cei interesati vor discuta cu mine tot ce vor sa afle. Le arat si unde stau sa-mi dea in cap daca nu e ok ceva. Heck, pot folosi conturile lor de adsense daca nu au incredere. Posibiliatti sunt cu tona, pipăli interesati sa fie...

La CoiffureMagazine deja s-au mai anuntat 3 fete interesate dar stiti ca mult e ok (daca e de calitate)

Daca aveti alte propuneri sau idei shoot, dar nu prea imi place cand discutam despre lucruri irelevante...
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th December 2008, 18:41
  2. Caut eventuali parteneri - nisa software
    De Dragos Nicu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th June 2008, 00:09
  3. Caut parteneri.
    De haos în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 28th March 2008, 21:28
  4. Cum imi gasesc parteneri pentru link exchange ?
    De necromanc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th June 2007, 09:07
  5. Google Bot Are Parteneri In Ro?
    De horatium în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th March 2006, 11:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •