Vai, esti culmea
Stii cu cine semeni tu Nosfer? Ford sau Zaphod din Ghidul autostopistului intergalactic, e posibil sa iti placa cartea...
ontopic: corect de ambele parti mi s-ar parea sa angajezi writeri sa iti scrie articole si sa ramai tu cu 100% , din aceleasi motive care s-au mai discutat, nu cred ca ambele parti sunt avantajate, asa, cum am spus eu, nu mai sunt dubii....
Ultima modificare făcută de Prometeu; 5th June 2009 la 08:32.
@Nosfer Mai omule, dar de ce esti irascibil? o.O Nu poti jigni asa lumea dude, eu m-as supara. Eu cred ca tipa e interesata si ea, ca nimeni nu se foloseste asa de cineva... nu fi rau.
In plus, eu am lansat o propunere, cei interesati vor discuta cu mine tot ce vor sa afle. Le arat si unde stau sa-mi dea in cap daca nu e ok ceva. Heck, pot folosi conturile lor de adsense daca nu au incredere. Posibiliatti sunt cu tona, pipăli interesati sa fie...
La CoiffureMagazine deja s-au mai anuntat 3 fete interesate dar stiti ca mult e ok (daca e de calitate)
Daca aveti alte propuneri sau idei shoot, dar nu prea imi place cand discutam despre lucruri irelevante...
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)